Echipa noastră

Profesioniști dedicați stării tale de bine

La Centrul EKA, abordăm starea de bine din unghiuri cât mai diverse. Am adunat pentru tine specialiști în domeniul potențialului uman, cu experiență locală și internațională. Alături de ei, deprinzi cu plăcere arta de a trăi frumos, în armonie cu tine și cu ceilalți. De ce? Pentru că ne dorim să te ghidăm în propria călătorie spre centrul stării tale de bine.

Anca Amariei

Anca Amariei

Wellbeing Facilitator, C-IAYT, Co-fondator EKA

Sunt primul terapeut prin yoga din România, acreditat de către IAYT, după o formare de peste 800 de ore la Institutul de Terapie prin Yoga din Amsterdam. De asemenea, sunt specializată în neuromindfulness, acordarea primului ajutor în sănătatea mentală, trauma-informed yoga și antrenamente de respirație. 

Matei Stănculescu

Matei Stănculescu

Psihoterapeut, Trainer, Mental Fitness Coach, Co-fondator Eka

De peste 7 ani lucrez cu adulți și adolescenți pentru consiliere psihologică și vocațională, iar în zona corporate susțin ateliere, team building-uri, training-uri sau sesiuni de coaching pentru performanță. Am experiență în managementul schimbării, antreprenoriat și în industrii creative precum: televiziunea, muzica, educația, teatrul de improvizație.

Irina Pălărie

Irina Pălărie

Psiholog, coach relațional și consilier vocațional

Irina îi însoțește pe oameni pe drumul către cea mai bună versiune a lor, prin activarea potențialului interior. În sesiunile sale, ea fructifică experiența dobândită în peste 25 de ani de carieră, prin instrumente din domeniul psihologiei, resurselor umane, coaching transformațional, fitness mental și consiliere vocațională.

Adriana Cârnu

Adriana Cârnu

Coach, facilitator constelații sistemice individuale

Adriana investește energia și pasiunea în universul proceselor de învățare și al puterii transformative a grupurilor intenționale. Instrumentele pe care le meșterește sunt aduse din dimensiunile pe care le onorează: training, facilitare, coaching, psihoterapie psihanalitică și constelații sistemice, două formări pe care le urmează în prezent. Adriana găzduiește sesiuni de coaching, individuale și de grup,și grupuri de suport în jurul unor provocări comune, precum anxietatea și doliul.

Georgiana Chiriță

Georgiana Chiriță

Psihoterapeut și trainer în focusing

Specializată în lucrul cu persoane aflate în situații de violență domestică, incluzând aici abuzuri fizice, emoționale și psihice, sexuale, precum și abuzuri de tip economic sau verbal. Crede cu tărie că orice om care a experimentat abuzul își poate găsi resursele interioare pentru a-și restabili integritatea. În sesiunile sale, Georgiana îi ghidează pe oameni spre descoperirea Sinelui în afara traumei.

Sandra Jitianu

Sandra Jitianu

Performance și Mental Fitness coach

Sandra Jitianu este coach acreditat (ACC) și a lucrat peste 15 ani în consultanța de business, cu manageri români și expați și cu echipele lor. La centrul Eka vine în întâmpinarea celor care doresc să își crească focusul și performanța. Sandra ajută oamenii să se pregătească pentru, să facă față sau să-și revină după perioade de stress și să-și gestioneze energia în mod inteligent. Lucrează cu instrumente de biofeedback de la HeartMath Institute. Sandra oferă sesiuni de consiliere în română, engleză și germană.

Mihaela Bacula

Mihaela Bacula

Psiholog clinician copii și adolescenți

Psiholog Clinician și Psihoterapeut cu formare în Terapia Cognitiv-Comportamentală. Mihaela îmbină în practica sa știința și arta prin împletirea datelor empirice și a unicității fiecarui client.Ea creează un cadru psihoterapeutic în care clientul trece atât prin rolul de actor cât și prin cel de regizor al ședinței de terapie iar prin atitudinea sa pozitivă necondiționată, facilitează procesul de schimbare.

Carmen Podar

Carmen Podar

Psiholog, Facilitator Constelații Familiale

Carmen oferă cadrul în care oamenii să redescopere că viața se poate trăi cu inima ușoară. Crede cu putere că atunci când ne reamintim cine suntem cu adevărat, de unde venim și ce resurse interioare purtăm, devenim creatorii propriei noastre vieți. Carmen găzduiește sesiuni individuale folosind instrumente de evaluare și consiliere psihologică, psihoterapie Gestalt și constelații familiale.

Loredana Iacob

Loredana Iacob

Psiholog, coach și consilier parental

Psihosociolog cu acreditare internațională în coaching, training și speaking, formare în consiliere pentru dezvoltare personală acreditată ANC și formare în consiliere parentală în cadrul AMPP (Pagina de Psihologie). Sloganul meu este „dezvoltarea personală începe în familie”, iar acest crez se reflectă în toată activitatea mea. Cred cu tărie că dezvoltarea începe la rădăcini, în inima familiei.

Cazimir Comandașu

Cazimir Comandașu

Psihoterapeut centrat pe persoană

Sunt psihoterapeut sub supervizare dedicat și pasionat. Ca profesionist, mă definesc prin abilitățile mele de a crea un spațiu terapeutic sigur, în care clienții se pot dezvolta și se pot explora într-un mod autentic și profund. Sunt aici pentru a însoți pe tot parcursul procesului oferind acceptare și înțelegere, devenind partener în explorarea universului emoțional. Aici nu există doar spațiu pentru probleme, ci și pentru descoperiri, redescoperiri și construirea unei versiuni mai autentice a propriei persoane.

Ștefana Acozmei

Ștefana Acozmei

Psihoterapeut experiențial adolescenți și adulți

Ștefana lucrează ca psiholog clinician si psihoterapeut experiențial, atât cu adulții cât și cu adolescenții. Fie  că e vorba de un proces terapeutic individual sau unul de grup, vizează îmbunătățirea calității vieții în primul rând prin renaturalizarea contactului cu sine și creșterea capacității de a fi „aici și acum”. Ștefana susține o abordare holistică a sănătății mintale, promovând echilibrul și armonia între aspectele cognitive, emoționale și comportamentale ale individului.

Alina Gherghisan

Alina Gherghisan

Psiholog Sportiv, Specialist în Psihologie Sportivă Aplicată

Specializată în psihologia sportivă, Alina este un profesionist cu experiență vastă, concentrându-se pe lucrul cu sportivi de elită și sportivi care vizează performanța sportivă. Oferă consiliere individuală și de grup pentru sportivi și antrenori, fiind de asemenea lector la Școala Națională pentru Antrenori. Face parte din Consiliul Director al Federației Europene a Psihologilor Sportivi, Comisia de Psihologie Aplicată și Educație, este membră a Societății Internaționale de Psihologie Sportivă și deține certificarea de Specialist în Psihologie Sportivă Aplicată.Mihai Serdaru

Mihai Serdaru

Psihoterapeut integrativ, psihosexolog

Psihoterapeut integrativ, cu formare profesională complementară în terapia de cuplu, Mihai este pasionat de cultivarea și menținerea sănătății mentale a clienților cu care lucrează. Seriozitatea, dedicarea și empatia cu care își tratează clienții îl recomandă pentru a-l alege ca terapeut de cuplu, individual sau consilier psihosexolog. Împreună cu el, în cadrul sigur al sesiunilor de lucru, veți reuși sa vă atingeți obiectivele și să regăsiți sensul vieții atât pe plan individual cât și în relația de cuplu.

Liana Constantinescu

Liana Constantinescu

Nutriție integrativă pentru femei

Liana este International Nutrition Educator (MIANE), Integrative Nutrition Health Coach, Certified Professional Cancer Coach, Farmacist specialist. La Eka, oferă servicii de coaching pentru un stil de viață sănătos, sesiuni 1-1 de nutriție integrativă, coaching pentru învingători ai cancerului. Lucrează mult cu femei care au nevoi nutriționale specifice etapelor de viață prin care trec (adolescență, maturitate, pre-menopauză, menopauză etc).

Flora Drăgan

Flora Drăgan

Life Coach (emoțional, relațional, financiar, pentru sănătate și performanță)

Abordarea Florei este una holistică- privește și se poziționează față de om și nevoile sale asemenea unui întreg, format din gânduri, comportament, sentimente, percepții, spirit. De asemenea, amprenta personală este dată de atât de experiența din domeniul juridic, business, orientată spre structură, cât și de înclinația naturală către umanism.

Oana Vlah

Oana Vlah

Psiholog și Expert în Somn și Recuperare

Oana Vlah este psiholog și expert în somn și recuperare, pasionată de modurile în care putem atinge echilibrul, sănătatea și performanța personală și profesională.Cu o experiență bogată în domeniul psihologiei și în știința somnului, Oana a petrecut ultimii 8 ani analizând profunzimea și importanța odihnei de calitate. Impactul său asupra indivizilor și a echipelor este remarcabil, evidențiind esențialul unei odihne corespunzătoare pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Marieta Andrei

Marieta Andrei

Coach Transformațional

Marieta este coach integrativ și ajută oamenii în călătoriile transformaționale, folosind resurse din neuroștiințe, psihologia pozitivă, psihoterapia integrativă, interviul motivațional. În sesiunile individuale sau de grup, Marieta se concentrează pe schimbarea mentalității unei persoane, pentru a îmbunătăți performanța, a atinge obiectivele și a dezvolta o perspectivă pozitivă asupra vieții.

Maria Irimescu

Maria Irimescu

Terapeut Respirație Somatică

Maria Irimescu este Specialist în Somatic Release Breathwork, Yoga Master Teacher și instructor de meditație cu peste 1000 de ore de training și autor al cărții ”Respirația – Cheia de Boltă a Ființei Umane”. Pasiunea ei pentru yoga, vindecare și o viață trăită conștient a început în anul 2016, iar de atunci a studiat și practicat aceste domenii în toate colțurile lumii alături de profesori recunoscuți la nivel internațional și cu mari maeștrii indieni.

Horia Costan

Horia Costan

Recuperare posturală, Power Yoga

Horia este licențiat în Balneo-fizio-kinetoterapie și Recuperare Medicala la UMF Carol Davila București, cu master în Nutrițiie și Remodelare Corporală la UNEFS. Activează în domeniul recuperării medicale din 2005. Prin antrenamentele posturale de grup sau sesiuni private, Horia îi ajută pe oameni să corecteze dezechilibre posturale sau musculare, să elimine durerile articulare, să își recapete mobilitatea și să își redobândească astfel tonusul fizic și mental.

Alex Hrișca

Alex Hrișca

Masaj terapeutic

Alex este student la balneo-fizio-kinteoterapie și s-a specializat în masajul terapeutic. A ajuns să practice această meserie ca urmare a propriului său proces de recuperare. Crede că masajul poate fi cu-adevărat vindecător pentru afecțiuni precum compresii ale nervilor, probleme posturale, disfuncții motorii cauzate de diverse accidentări. Alex își iubește meseria și i se spune des că are mâini de aur.

Adelina Csolti

Adelina Csolti

Masaj de recuperare și coaching postural

Licențiată în kinetoterapie și master în recuperare, reeducare motrică și somato-funcțională la UNEFS, îmi place să îmbin latura sportivă cu cea de recuperare și prevenție. De-a lungul carierei de sportiv (gimnastică aerobică), am înțeles cât contează ca mișcările să fie făcute corect, și conștient. Așa că, prin tot ceea ce fac, vreau să redau starea de bine, de echilibru, postura și tonusul muscular excelent.

Larisa Dumitrache

Larisa Dumitrache

Terapie prin masaj

Larisa este instructor yoga, terapeut specializat în masaj și studentă la osteopatie. A fost mereu fascinată de puterea atingerii și consideră că este o formă de artă, prin care ne putem comunica îngrijirea, atenua durerea și putem ajuta la declanșarea mecanismelor de vindecare ale corpului. Crede că mâinile noastre au o capacitate unică de a aduce confort și alinare. Această fascinație a determinat-o să exploreze modalități de vindecare în care mâinile sunt principalele instrumente de transformare.

Vania Limban

Vania Limban

Moașă, consultant gravide/mame, naștere, alăptare, perineu; masaj bebeluși

Moașă independentă, oferă consultanță individuală pentru gravide/ mame cu bebelusi, respectiv cursuri de grup online de pregatire pentru naștere, tonifiere perineu, alăptare, masaj bebeluși, stimularea dezvoltarii bebelusului prin masaj si gym. Vania este promotor al nașterii naturale, cu experienta vastă în domeniu, având la activ peste 1000 de nașteri asistate.

Simona Ivan

Simona Ivan

Doula, masaj gravide/mame

Simona face parte din prima generație de terapeuți maseuri certificați de Ministerul Sănătății. Ședințele ei de masaj sunt structurate după nevoile fiecărei gravide în perioada de sarcină (masaj relaxare, masaj limfatic), sau ale fiecărei mame după naștere (masajul de ridicare a organelor abdominale după naștere, masajul de tonifiere).Pe parcursul lor Simona, certificata și că doula, oferă susținere și suport prin sfaturile și recomandările pe care le face.

Simona Lederman

Simona Lederman

Terapie somatică și trauma-sensitive yoga

Facilitator yoga certificat în gestionarea traumei, cu experiență în lucrul cu veterani cu PTSD, femei cu traume din copilărie, infertilitate, traume perinatale sau reproductive, precum și anxietate, pierdere, depresie, cancer și boli cronice. Abordarea sa se bazează pe mai multe tehnici: yoga, mindfulness, ayurveda, Qigong, programare neuro-lingvistică (NLP), Reiki și psihologie pozitivă. Simona urmează în prezent și o formare în psihoterapia integrativă. 

Oana Covaliu

Oana Covaliu

Tehnician ayurveda

Oana lucrează cu întreaga structură a corpului uman. Complexitatea lui o fascinează, iar din dorința de a aprofunda și de a descoperi cum funcționează, a creat această abordare integrativă prin practica yoga, ayurveda și kinetoterapie. Oana vine în ajutorul celor care își doresc să-și regăsească starea de echilibru și armonie. La Eka, Oana oferă sesiuni de consiliere și masaj adaptate la constituția ayurvedică.

Dana Mîrza

Dana Mîrza

Trainer Tai Chi, Qigong, Yin Yoga

Sunt Dana Mirza, instructor de tai chi (taijiquan), qigong, Teacher Zhineng Qigong Level 1, instructor yin yoga. Am inceput calatoria interioara folosind practicile energetice chinezesti in urma cu 20 de ani si te invit si pe tine sa le cunosti/ aprofundezi alaturi de mine.

Ioan Ungureanu

Ioan Ungureanu

Facilitator ateliere pentru tați

Când am divorțat, în urmă cu 4 ani, copilul meu abia începuse să meargă. Singurătatea, frica, anxietatea, vinovăția, suferința erau doar câteva dintre sentimentele resimțite care ar fi putut să mă facă să îngheț. Am avut norocul unei persoane care să mă inspire să vreau mai mult, dar și binecuvântarea unui băiat care debordează de iubire și optimism. După 18 ani de lucru în turism, jurnalism, publicitate, am decis să mă întorc la facultate: Științe Cognitive – Psihologie. De atunci descopăr, investighez și aplic metode moderne de gestionare a propriilor provocări post-divorț.

Emilia Frunzaru

Emilia Frunzaru

Terapie prin lucru manual

Emilia, fondatoarea Lumiar și om interesat de holistic, psihologia relațională și comunicare, ghidează cu multă grijă și iubire atelierele de făurire a unei lumânări parfumate. Are experiență în turnarea lumânărilor de peste 5 ani, iar pe lângă asta, se implică în activități de educație de mediu pentru copii.

Ada Roseti

Ada Roseti

Instructor Krav Maga

Ada Roseti este instructor de Krav Maga din 2013, iar din 2019 are centura neagră în cadrul Şcolii Bukan de Krav Maga. În restul timpului este preocupată de legătura dintre cercetare şi societate, încercând să aducă mai mulţi oameni de ştiinţă în faţa publicului larg, prin metode educaţionale moderne, colaborative şi interdisciplinare. Ada Roseti a lucrat în mass media peste 25 de ani, în companii precum Pro TV, TVR sau Discovery, iar acum este doctorand al Universităţii din Bucureşti şi creator al proiectului Games of Science.

Mihaela Florescu

Mihaela Florescu

Consilier Vocațional, Mentor, Consultant Start-Ups

Mihaela își însoțește clienții în drumul spre o carieră cu sens, fiind aproape de ei de la etapa de conturare a intenției, până la cea de sărbătorire a reușitelor și de menținere a succesului pe termen lung.

Printr-un mix de metode inedit, inspirate atât din mediul de business, cât și din zona creativă sau din sistemul Tiparelor Mentale, clienții ei sondează temele de interes, într-un proces de explorare foarte plăcut, învățând să acceseze resursele necesare pentru a-și pune în practică planurile de carieră sau de antreprenoriat.

Livia Soare

Livia Soare

Mentor și Facilitor de grupuri

Sunt unul dintre cei 5 traineri acreditați în România să predea sistemul semințelor datorită celor două certificări de la Sedona College of International Management din Arizona.

Expertiza mea în Sistemul Semințelor începe în 2017, când am devenit trainer și facilitator în acest sistemul împărtășind strategii străvechi pentru succes modern, atât pentru planul personal cât și pentru planul profesional.

Adriana Bordeanu

Adriana Bordeanu

Actor, trainer

Este actriță improvizatoare și trainer. Adriana este fascinată de similitudinile și diferențele care ne compun. Crede cu tărie că un om se poate dezvolta doar într-un mediu fertil și este extrem de atentă și sensibilă la atmosfera de lucru. Iubește natura și umanitatea și de ceva timp îi place să o surprindă și în fotografii.

Bogdan Untilă

Bogdan Untilă

Actor, trainer

Actor, improvizator, antreprenor, trainer, improv coach. Bogdan predă tehnicile de improvizație pentru a dezvolta skill-uri aplicabile în viața personală și profesională. Printre conceptele cel mai des întâlnite și demonstrate de noi se numără: importanța culturii feedback-ului; influența personală; cooperarea și lucrul în echipă; flexibilitatea cognitivă; empatia.

Florin Lungu

Florin Lungu

Trainer, improvizator

Florin a absolvit în anul 2010 cursurile școlii de Improvizație ale Teatrului Fără Frontiere. De atunci, a susținut alături de colegii săi spectacole la diverse festivaluri, emisiuni tv și a câștigat mai multe concursuri de improvizație, dar a și participat la workshopuri de improvizație susținute de actori improvizatori de talie internațională. Florin este formator și organizator de evenimente acreditat ANC, interpret de limba germană și a studiat economie și informatică.

Jean Baptiste Manitou

Jean Baptiste Manitou

Terapie prin sunet

Muzicoterapeut atestat in Franța, licențiat in Pedagogie Socială, formator TOT, atestat B.A.F.A și B.A.F.D și fondator al metodei TOTEM. De-a lungul timpului, a lucrat cu diferite categorii de persoane și a dezvoltat proiecte destinate persoanelor nevăzătoare, tinerilor și adulților instituționalizați, persoanelor cu sindrom Down sau cu tulburări din spectrul autist, precum și alte categorii defavorizate. Jean Baptiste este și formator în proiecte Erasmus+.

Vlad Benescu

Vlad Benescu

Dans, teatru și performance

A absolvit UNATC la secția de actorie la clasa profesorului Florin Zamfirescu și masterul la clasa regizorului Gelu Colceag. Pe lângă numeroasele colaborări din domeniul teatrului, lucrează constant și în domeniu dansului contemporan și al performance-ului. Este pasionat de mișcare și a acumulat multe cunoștințe despre corp și terapie prin intermediul dansului. Deține multă experiență în domeniul mișcării somatice. 

Vrei o schimbare în bine?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×