Serviciile noastre

Echilibrează-te pe toate planurile: mental, fizic și relațional

Nu știi de unde începi?

Sesiune de Orientare Express

Minte | Corp | Relații

Vino să ne cunoști și află ce ți se potrivește

 

15 min | GRATUIT

Coordonatori:

Matei Stănculescu

Anca Amariei

Rezervă sesiuni 1-1 la Eka

Sau poate vrei să lucrăm online

Dorești să te înscrii la unul din evenimentele noastre de grup?

Vizitează calendarul evenimentelor noastre periodice și înscrie-te acum.

Oana ElenaOana Elena
12:23 07 Sep 23
Eka este un loc cu un vibe aparte. Atat oamenii, instructorii, terapeutii cat si cladirea in sine te fac sa te reintorci si sa pleci mereu cu greutati mai putine si mai multa energie si pozitivitate. Matei,Anca si Diana te intampina cu zambet si caldura. Ma simt norocoasa ca am gasit acest loc.
Încă de prima dată când am ajuns la centrul EKA, mi s-a părut un soi de oază de liniște și relaxare în tot zgomotul în care trăiesc zilnic. De cele mai multe ori, ajung mai devreme la sesiunile cu Matei, doar ca să mă relaxez și să îmi potolesc anxietatea.La EKA am întâlnit oameni de bine care fac tot ce le stă în putință să facă bine și altora. Mai rar oameni atât de deosebiți.Recomand cu mare drag și încredere.
Deea JourneyDeea Journey
14:26 24 Aug 23
Am fost la cateva clase de yoga cu Anca si sunt super incantata de experienta de fiecare data. Anca este un om cald si minunat, iar clasele sunt faine. Recomand cu drag! 🙌🧘‍♀️
Cristina Luiza RomanCristina Luiza Roman
12:44 24 Aug 23
Centrul Eka este locul care iti ofera la fiecare vizita o portie buna de grija de sine, fizica si mentala. Spatiul, oamenii si atmosfera de acolo sunt super.
Alina TihohodAlina Tihohod
12:08 23 Aug 23
Echipa de terapeuti, coachi si formatori de la EKA este MINUNATA. Workshopurile de creat lumanari sau clasele de Yoga, Zumba.. o incantare. Mansarda este e un loc incarcat de energie pozitiva, cu un design super-fain - cu mult lemn; toate incaperile sunt colorate si placute, fiecare cu alt decor si cu o denumire originala. Un loc pe care il recomand cu caldura pentru sesiuni de psiho-terapie si dezvoltare personala, masaj, Yoga sau workshop-uri ZEN :-).
Irina BarauIrina Barau
10:56 23 Aug 23
Un loc frumos si calduros care chiar iti da o "stare de bine". Serviciile sunt oferite de specialisti care se implica cu adevarat in indeplinirea nevoilor clientilor sai. Sesiunile de yoga si masaj sunt incredibile si cu siguranta voi reveni sa incerc si alte servicii!
Carmen RusuCarmen Rusu
09:25 16 Dec 22
Un spatiu minunat si un concept extrem de bine gandit pentru a-ti aduce bine pe toate planurile. Eka este un centru al starii de bine, iar asta se simte din oamenii care ghideaza cursurile, dar si din spatiul incarcat cu energia lor buna. Ii recomand pentru o relatie mai armonioasa cu sine, pentru relaxare, descoperire sau claritate. Eu am descoperit un spatiu perfect pentru intalniri cu oameni de bine, dar si inspiratie si conexiune.
js_loader

Vrei o schimbare în bine?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×