Dana Mirza

Dana Mîrza

Trainer Tai Chi, Qigong, Yin Yoga 

Despre specialist

Cine este Dana Mîrza?

Sunt instructor de tai chi (taijiquan), qigong, Teacher Zhineng Qigong Level 1, instructor yin yoga. Am început călătoria interioară folosind practicile energetice chinezești în urmă cu 20 de ani și te invit și pe tine să le cunoști/ aprofundezi alături de mine.

Cu ce probleme vin clienţii la Dana Mîrza?

Clienții vin la Dana Mirza cu o varietate de probleme și nevoi legate de sănătatea fizică și mentală, precum și de dezvoltarea personală. Dana Mirza este un instructor experimentat de tai chi, qigong, Zhineng Qigong și yin yoga, iar practicile sale energetice chinezești au ajutat oamenii să-și îmbunătățească starea de bine în mai multe moduri. Iată câteva dintre problemele comune pentru care clienții se adresează Danei Mirza:

  1. Stres și anxietate: Practicile de qigong, tai chi și yin yoga pot ajuta la reducerea stresului și anxietății, îmbunătățind echilibrul emoțional și relaxarea.
  2. Probleme de sănătate fizică: Oamenii vin la Dana Mirza pentru a obține sprijin în gestionarea unor probleme de sănătate cum ar fi durerile de spate, rigiditatea musculară, problemele cu postura și recuperarea după leziuni.
  3. Îmbunătățirea stării de sănătate generală: Multe persoane caută să-și îmbunătățească starea de sănătate generală prin intermediul acestor practici, dezvoltând flexibilitatea, echilibrul și forța.
  4. Creșterea energiei și vitalității: Practicile energetice chinezești pot ajuta la creșterea nivelului de energie și vitalitate, ajutând clienții să se simtă mai înviorați și mai plini de viață.
  5. Dezvoltare personală: Unii clienți vin la Dana Mirza pentru a-și dezvolta abilitățile lor de auto-cunoaștere și dezvoltare personală prin practicile de tai chi și qigong.
  6. Relaxare și odihnă: Practicile de yin yoga și qigong pot ajuta la relaxare profundă și odihnă, contribuind la îmbunătățirea calității somnului.

Ce servicii oferă Dana Mîrza?

Dana facilitează sesiuni de grup de Tai Chi, QiGong, Yin Yoga și meditație.

Servicii disponibile

Yin Yoga cu Dana Mirza

Atelier de Yin Yoga și Meditație cu Dana Mirza

Minte | Corp | Relații

Vineri, 13 octombrie, ora 19.00

Experimentează relaxarea profundă

Citește mai mult…

Pentru adulți, cupluri, familii 

90 minute | începând de la 100 lei

Vrei să lucrezi cu Dana?

Acest specialist este disponibil și la cerere. Ia legătura cu noi acum.

×