Horia Costan

Recuperare posturală, Power Yoga Master Trainer

Despre specialist

Cine este Horia Costan?

Numele meu este Horia Costan şi sunt licenţiat în Balneo-fiziokinetoterapie şi Recuperare Medicală la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, cu un master în Nutriţie şi Remodelare Corporală la UNEFS, Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti. Activez în domeniul recuperării medicale încă din anul 2005. Prin antrenamente posturale de grup sau sesiuni private, ajut oamenii să corecteze dezechilibre posturale sau musculare, să elimine durerile articulare, să-şi recapete mobilitatea şi să-şi redobândească astfel tonusul fizic şi mental.

Cu ce probleme vin clienţii la Horia Costan?

Clienţii vin la mine pentru a rezolva probleme grave legate de postura lor, fie că acestea se manifestă prin dureri de spate constante şi dureri în zona gâtului şi a umerilor, fie că sunt afecţiuni ale corpului diagnosticate de către un medic sau un specialist, precum deviaţii ale coloanei vertebrale (cifoză, scolioză, lordoză). Acestea sunt principalele probleme pentru care clienţii vin la recuperare posturală – cele legate de o postură incorectă, probleme care de cele mai multe ori sunt datorate stilului de viaţă sedentar, lipsei sportului şi statului la birou pe scaun încontinuu, câte 5-8 ore pe zi.

Pe lângă aceste probleme, mai am şi clienţi care vin la mine pentru a restabili echilibrul muscular al corpului, pentru a reduce stresul asupra articulaţiilor, pentru a se reabilita după leziuni sau intervenţii chirurgicale şi pentru a rezolva diverse probleme respiratorii. Ȋn experienţa mea de peste 13 ani ca fizioterapeut, am lucrat cu persoane de toate vârstele, de la copii şi adolescenţi care au probleme de dezvoltare a posturii cauzate de statul în bancă la şcoală timp de 6 ore pe zi, până la adulţi şi vârstnici care au probleme posturale datorate sedentarismului jobului şi a stilului de viaţă, şi respectiv, vârstei înaintate.

Ce servicii oferă Horia Costan?

Aşadar, în cadrul Centrului Eka ofer sesiuni individuale de recuperare posturală pentru a te ajuta să îţi rezolvi problemele posturale şi să îţi îmbunătăţeşti sănătatea fizică. Cei mai mulţi clienţi vin la aceste sesiuni pentru a-şi îndrepta postura şi pentru a-şi îmbunătăţi aliniamentul corpului. Ȋnsă pe lângă asta, recuperarea posturală mai aduce şi multe alte beneficii, precum ameliorarea durerilor şi a problemelor articulare, întărirea musculaturii şi dezvoltarea tonusului muscular, creşterea flexibilităţii şi sporirea mobilităţii articulare.

Dacă te regăseşti în vreuna dintre problemele menţionate mai sus şi crezi că ai beneficia de nişte şedinţe de recuperare posturală, atunci te aştept la Centrul Eka unde vom lucra împreună pentru a-ţi îmbunătăţi starea ta de bine. 

Servicii disponibile

Recuperare Posturală

 Minte | Corp | Relații

Tratează afecțiunile musculo-scheletale care pot sfârși prin intervenții chirurgicale. Citește mai mult…

 

1 h 30 min | 450 RON

Vrei să lucrezi cu Horia?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×