Politica noastră privind desfășurarea Sesiunilor Individuale

Politica noastră privind Anulările pentru Sesiunile Individuale

Această politică privind anulările pentru sesiunile individuale are scopul de a asigura o colaborare eficientă și respectuoasă între Centrul EKA și clienții noștri. Înțelegem că pot apărea situații neprevăzute sau excepționale, însă este important să respectăm timpul și resursele implicate în organizarea și pregătirea sesiunilor individuale. De asemenea, ne dorim să încurajăm angajamentul clienților noștri în procesele terapeutice, pentru a maximiza eficiența și impactul lor pozitiv asupra sănătății.

Prin urmare, iată politica noastră de anulări:

1. În cazul în care rezervați pentru prima dată o sesiune la Centrul EKA (online/offline), este necesară achitarea acesteia în avans, prin intermediul site-ului www.centruleka.com sau folosind un link de plată pe care îl primiți de la recepție. 

2. Notificare prealabilă a anulării:
• Sunteți încurajați să ne notificați cu privire la anulări cât mai rapid posibil, pentru a ne permite reprogramarea sau ajustarea programului.
• Notificarea trebuie să fie transmisă cu cel puțin 24 de ore înainte de începerea sesiunii programate.

3. Anulări tardive:
• Anulările efectuate cu mai puțin de 24 de ore înainte de începerea sesiunii vor fi considerate anulări tardive.
• Pentru anulările tardive, se percepe o taxă de anulare echivalentă cu 100% din costul sesiunii.
• În cazul în care anulările tardive devin frecvente, ne rezervăm dreptul de a revizui colaborarea și programul cu dumneavoastră.

4. Anulări de urgență sau circumstanțe excepționale:
• În situații de urgență sau circumstanțe excepționale care nu pot fi anticipate, vom lua în considerare anularea fără aplicarea taxelor.
• Este necesar să ne furnizați argumente valide și relevante (urgențe medicale, evenimente familiale) pentru a susține natura excepțională a situației.

5. Reprogramări:
• Dacă doriți să reprogramați o sesiune în loc să o anulați, vă rugăm să discutați la recepția Centrului EKA și vom face acest lucru în funcție de disponibilitatea ambelor părți.

6. Comunicare și notificări:
• Comunicarea privind anulările sau reprogramările trebuie să fie realizată prin email la adresa info@centruleka.com sau la prin SMS la 0757 228 813.
• Vom confirma primirea notificării și vom discuta pașii următori în consecință.

• Neprezentarea la sesiunea rezervată, în lipsa anunțului prealabil/reprogramării, atrage după sine costurile integrale ședinței.

Această politică de anulări are scopul de a asigura transparența, respectul reciproc și gestionarea eficientă a programului de sesiuni individuale. Atât Centrul EKA, cât și dumneavoastră, sunteți încurajați să respectați aceste principii pentru a menține o colaborare productivă și benefică pentru ambele părți.

Vrei o schimbare în bine?

Suntem pregătiți să te ajutăm și să fim alături de tine pas cu pas.

×