Servicii Corporate

Susținem culturile organizaționale centrate pe starea de bine

Employee wellbeing pentru performanță

Dincolo de funcții și roluri, angajații sunt tot oameni. Iar productivitatea lor la locul de muncă este direct proporțională cu starea lor de bine, pe toate cele 3 planuri (fizic, emoțional, relațional). De aceea, terapiile complementare de la Centrul EKA li se adresează și lor. Facilităm sesiuni de grup în spațiul nostru, ateliere online sau hibrid, retreat-uri transformaționale, pentru a susține angajații și companiile în demersul de a construi culturi organizaționale centrate pe starea de bine.

Employee Experience Design

Abordăm integrat nevoile angajaților și ajutăm angajatorii să definească o strategie sustenabilă de employee experience, prin instrumente precum: auditare, survey-uri, diagnoză și consultanță pentru managementul schimbării, consultanță pentru comunicare internă și suport pentru implementarea planului de employee engagement.

Grupuri de suport

Menținem engagement-ul între ateliere și avântul angajaților în procesele de transformare, facilitând împărtășirea de experiențe într-un cadru safe, prin sesiuni scurte de suport. Alături de facilitatori experimentați, angajații au ocazia să aprofundeze subiecte relevante pentru ei în plan profesional, să identifice soluții outside-the-box și să își creeze tipare de gândire axate pe creștere.

Wellbeing & Mental Health Assistance

Printr-un program de tipul employee assistance pus la punct alături de echipa noastră, oferim acces acces la sesiuni 1:1 de psihoterapie / coaching emoțional, mișcare și respirație conștientă, livrate în format fizic sau online.

Webinarii

Seminarii live sau înregistrate, la care pot avea acces toți angajații din companie. Sesiunile pot fi livrate în română și/sau engleză de către unul sau mai mulți traineri EKA, pe teme diverse.

Workshop-uri

Susținem procesele de învățare prin ateliere pe cele mai hot teme ale momentului: sănătate mintală, reziliență, burnout, echilibru personal-profesional, siguranță psihologică, inteligență emoțională etc. Atelierele se bazează pe descoperirile recente din neuroștiințe și folosesc tehnici precum: coaching, inteligenta pozitiva, yoga, mindfulness.

Mental Fitness

Un leadership care aplică principiile inteligenței pozitive amplifică mai departe potențialul echipelor și, deci, performanța. Aducem la tine în organizație programul de 8 săptămâni de Mental Fitness, atât pentru echipe de management, cât și pentru staff, prin: sesiuni de training preînregistrate, întâlniri săptămânale live, acces la sesiuni de coaching 1:1, practici zilnice pentru a măsura progresul.

Forum Q&A cu experți

Sesiuni accesibile pentru întreaga organizație, în format de tip podcast, informativ și interactiv. Aducem specialiștii EKA față în față cu angajații, pentru a le răspunde la cele mai presante întrebări din zona de transformare personală.

Retreat-uri transformaționale

Am reinterpretat conceptul de teambuilding și aducem retreat-urile transformaționale pentru angajați, în formate diverse: de jumătate de zi, o zi sau un weekend, în locații spectaculoase din București, din provincie sau străinătate.

Dă-ne un brief pentru compania ta!

Te inspiră ceva din ce ai citit aici? Hai să creăm un program personalizat!

×