Servicii Corporate

Susținem culturile organizaționale centrate pe starea de bine

Employee wellbeing pentru performanță

Dincolo de funcții și roluri, angajații sunt tot oameni. Iar productivitatea lor la locul de muncă este direct proporțională cu starea lor de bine, pe toate cele 3 planuri (fizic, emoțional, relațional). Bunăstarea și performanța angajaților sunt două aspecte strâns legate, care influențează în mod semnificativ succesul organizației. Bunăstarea angajaților se referă la starea lor generală de sănătate și fericire, atât la nivel fizic, cât și emoțional și mental. O preocupare constantă pentru bunăstarea angajaților poate avea un impact pozitiv asupra performanței acestora în cadrul organizației. Când angajații se simt bine și sunt motivați, ei sunt mai predispuși să fie productivi și să-și ofere întregul potențial.

Există mai multe aspecte importante pentru a asigura bunăstarea angajaților. Printre acestea se numără asigurarea unui mediu de lucru sigur și sănătos, promovarea unui echilibru între muncă și viața personală, oferirea de programe de dezvoltare personală și profesională, precum și facilitarea comunicării și relațiilor sănătoase între colegi și între angajați și management.

De aceea, la EKA, facilităm sesiuni de grup în spațiul nostru, ateliere online sau hibrid, petreceri, teambuilding-uri și retreat-uri transformaționale, pentru a susține angajații și companiile în demersul de a construi culturi organizaționale centrate pe starea de bine. De asemenea, venim cu propuneri personalizate, în funcție de brieful și nevoile specifice ale echipelor. 

Employee Experience Design

Abordăm integrat nevoile angajaților și ajutăm angajatorii să definească o strategie sustenabilă de employee experience, prin instrumente precum: auditare, survey-uri, diagnoză și consultanță pentru managementul schimbării, consultanță pentru comunicare internă și suport pentru implementarea planului de employee engagement.

Grupuri de suport

Menținem engagement-ul între ateliere și avântul angajaților în procesele de transformare, facilitând împărtășirea de experiențe într-un cadru safe, prin sesiuni scurte de suport. Alături de facilitatori experimentați, angajații au ocazia să aprofundeze subiecte relevante pentru ei în plan profesional, să identifice soluții outside-the-box și să își creeze tipare de gândire axate pe creștere.

Wellbeing & Mental Health Assistance

Printr-un program de tipul employee assistance pus la punct alături de echipa noastră, oferim acces acces la sesiuni 1:1 de psihoterapie / coaching emoțional, mișcare și respirație conștientă, livrate în format fizic sau online.

Webinarii

Seminarii live sau înregistrate, la care pot avea acces toți angajații din companie. Sesiunile pot fi livrate în română și/sau engleză de către unul sau mai mulți traineri EKA, pe teme diverse, precum siguranța psihologică, mentalitate de creștere, reziliență sau alte subiecte care reies din sondaje interne. 

Workshop-uri

Susținem procesele de învățare prin ateliere pe cele mai hot teme ale momentului: sănătate mintală, reziliență, burnout, echilibru personal-profesional, siguranță psihologică, inteligență emoțională etc. Atelierele se bazează pe descoperirile recente din neuroștiințe și folosesc tehnici precum: coaching, inteligenta pozitiva, yoga, mindfulness.

Mental Fitness

Un leadership care aplică principiile inteligenței pozitive amplifică mai departe potențialul echipelor și, deci, performanța. Aducem la tine în organizație programul de 8 săptămâni de Mental Fitness, atât pentru echipe de management, cât și pentru staff, prin: sesiuni de training preînregistrate, întâlniri săptămânale live, acces la sesiuni de coaching 1:1, practici zilnice pentru a măsura progresul.

Forum Q&A cu experți

Sesiuni accesibile pentru întreaga organizație, în format de tip podcast, informativ și interactiv. Aducem specialiștii EKA față în față cu angajații, pentru a le răspunde la cele mai presante întrebări din zona de transformare personală.

Retreat-uri transformaționale

Am reinterpretat conceptul de teambuilding și aducem retreat-urile transformaționale pentru angajați, în formate diverse: de jumătate de zi, o zi sau un weekend, în locații spectaculoase din București, din provincie sau străinătate.

Dă-ne un brief pentru compania ta!

Te inspiră ceva din ce ai citit aici? Hai să creăm un program personalizat!

×