Sesiune de Orientare Express – GRATUITĂ

cu Anca Amariei sau Matei Stănculescu, co-fondatorii EKA

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

15 min |   GRATUIT

Programează-te

Sesiunea de Orientare Express (Online): Descoperă Serviciile care se Potrivesc Nevoilor Tale

Te afli în căutarea soluțiilor pentru sănătatea și bunăstarea ta, dar nu știi de unde să începi? Sesiunea noastră de orientare express îți oferă oportunitatea să îți exprimi nevoile și să primești rapid o recomandare personalizată pentru abordarea terapeutică adecvată. Iată cum funcționează:

Exprimă-ți nevoile fără constrângeri:

În cadrul acestei sesiuni, ai ocazia să împărtășești în mod deschis și sincer nevoile și așteptările tale în ceea ce privește sănătatea ta fizică, mentală sau relațională.

Primește o recomandare rapidă avizată:

Pe baza discuției noastre, vei primi rapid o recomandare personalizată pentru abordarea terapeutică potrivită nevoilor tale, navigând cu ușurință prin portofoliul nostru de servicii și terapeuți.

Bucură-te de flexibilitate printr-o sesiune online:

Sesiunea de Orientare Express se desfășoară online, oferindu-ți flexibilitate și accesibilitate în confortul propriei locuințe sau de oriunde te-ai afla.

Ia o decizie informată:

După sesiunea noastră de orientare, vei avea toate informațiile necesare pentru a lua o decizie informată și conștientă în ceea ce privește serviciile noastre.

Investește în Starea Ta de Bine în mod înțelept!

Această sesiune de orientare online te va ajuta să găsești soluțiile potrivite pentru sănătatea și bunăstarea ta, adaptate nevoilor tale individuale, diminuând astfel riscul de a te angaja în procese terapeutice care nu vor funcționa

Durată: 15 minute | Cost: GRATUIT

Coordonatori:

Matei Stănculescu

Anca Amariei

Rezervă acum

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×