Despre noi

Ne bucurăm să îți împărtășim povestea noastră

Ce este EKA?

Ce ne mână pe noi în luptă? Dorința de a te aduce mai aproape de echilibrul fizic, mental și relațional. Povestea noastră s-a născut din propriile noastre căutări pentru a ne susține sănătatea și transformarea personală. Am fost și suntem în continuare consumatori ai serviciilor de dezvoltare personală și am devenit la rândul nostru facilitatori ai stării de bine. Acum, îți oferim servicii care te vor ajuta să deprinzi arta de a trăi bine, într-un cadru prietenos și cald. Suntem aici pentru a te susține pe traseul evoluției tale, în diferite etape ale vieții tale.

Fondatorii și partenerii Eka

Anca Amariei | Fondator

Wellbeing Facilitator, C-IAYT

Oamenii caută acum spații și experiențe în care să se poată bucura de prezența celorlalți, de aceea mi-am dorit ca Eka să existe și ca spațiu fizic. Eka este unic prin reuniunea de servicii sub aceeași umbrelă. Nu exista un loc în care psihoterapia să fie sub același acoperiș cu yoga, masajul, terapia posturală, coaching-ul de cuplu sau pentru performanță. Așa că noi l-am creat! 

Matei Stănculescu | Fondator

Psihoterapeut, trainer, Mental Fitness coach

Eka a venit ca un pas firesc în dezvoltarea mea, după mulți ani în care m-am aventurat în domeniul televiziunii și al antreprenoriatului. Mi-am găsit chemarea în lucrul cu oamenii. Pe lângă specializările mele terapeutice și de business performance, aducem la Eka o mulțime de specialiști gata să abordeze Omul din toate unghiurile sale, multidisciplinar, cu blândețe și tact.

 

Diana Iosu | Partener

Senior Advisor, Corporate Communication & Fondator DiFine PR

Cred că este vital să ne simțim bine în corp, să ne putem gestiona emoțiile și să avem relații sănătoase cu cei din jur. În ceea ce mă privește, am avut o preocupare constantă pentru echilibrul și armonia dintre corp și minte. Practic yoga de 20 de ani, investesc constant în dezvoltarea mea personală și regăsesc această tendință atât în rândul echipei, al apropiaților, dar și al clienților.

 

Misiunea noastră

Ne-am dedicat unei misiuni clare: aceea de a te ajuta să-ți găsești drumul către starea de bine! Suntem o echipă de specialiști din diferite domenii, care ne-am pus la treaba toată priceperea și experiența, ca să te ghidăm spre o viață cât mai împlinită. Suntem pregătiți să te ajutăm să te dezvolți pe toate cele 3 paliere: fizic, emoțional și relațional. ​

La Eka, evoluția ta personală reprezintă prioritatea noastră, așa că ne-am bucura să ne cunoaștem și să aflăm mai multe despre tine. La noi, găsești o oază de liniște, unde putem povesti pe îndelete, cu un ceai bun în față și o muzică relaxanta în surdină. Împreună, construim comunitatea stării de bine!

Testimoniale

Oana ElenaOana Elena
12:23 07 Sep 23
Eka este un loc cu un vibe aparte. Atat oamenii, instructorii, terapeutii cat si cladirea in sine te fac sa te reintorci si sa pleci mereu cu greutati mai putine si mai multa energie si pozitivitate. Matei,Anca si Diana te intampina cu zambet si caldura. Ma simt norocoasa ca am gasit acest loc.
Încă de prima dată când am ajuns la centrul EKA, mi s-a părut un soi de oază de liniște și relaxare în tot zgomotul în care trăiesc zilnic. De cele mai multe ori, ajung mai devreme la sesiunile cu Matei, doar ca să mă relaxez și să îmi potolesc anxietatea.La EKA am întâlnit oameni de bine care fac tot ce le stă în putință să facă bine și altora. Mai rar oameni atât de deosebiți.Recomand cu mare drag și încredere.
Deea JourneyDeea Journey
14:26 24 Aug 23
Am fost la cateva clase de yoga cu Anca si sunt super incantata de experienta de fiecare data. Anca este un om cald si minunat, iar clasele sunt faine. Recomand cu drag! 🙌🧘‍♀️
Cristina Luiza RomanCristina Luiza Roman
12:44 24 Aug 23
Centrul Eka este locul care iti ofera la fiecare vizita o portie buna de grija de sine, fizica si mentala. Spatiul, oamenii si atmosfera de acolo sunt super.
Alina TihohodAlina Tihohod
12:08 23 Aug 23
Echipa de terapeuti, coachi si formatori de la EKA este MINUNATA. Workshopurile de creat lumanari sau clasele de Yoga, Zumba.. o incantare. Mansarda este e un loc incarcat de energie pozitiva, cu un design super-fain - cu mult lemn; toate incaperile sunt colorate si placute, fiecare cu alt decor si cu o denumire originala. Un loc pe care il recomand cu caldura pentru sesiuni de psiho-terapie si dezvoltare personala, masaj, Yoga sau workshop-uri ZEN :-).
Irina BarauIrina Barau
10:56 23 Aug 23
Un loc frumos si calduros care chiar iti da o "stare de bine". Serviciile sunt oferite de specialisti care se implica cu adevarat in indeplinirea nevoilor clientilor sai. Sesiunile de yoga si masaj sunt incredibile si cu siguranta voi reveni sa incerc si alte servicii!
Carmen RusuCarmen Rusu
09:25 16 Dec 22
Un spatiu minunat si un concept extrem de bine gandit pentru a-ti aduce bine pe toate planurile. Eka este un centru al starii de bine, iar asta se simte din oamenii care ghideaza cursurile, dar si din spatiul incarcat cu energia lor buna. Ii recomand pentru o relatie mai armonioasa cu sine, pentru relaxare, descoperire sau claritate. Eu am descoperit un spatiu perfect pentru intalniri cu oameni de bine, dar si inspiratie si conexiune.
js_loader

Vrei o schimbare în bine?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×