Despre noi

Ne bucurăm să îți împărtășim povestea noastră

Ce este EKA?

Ce ne mână pe noi în luptă? Dorința de a te aduce mai aproape de echilibrul fizic, mental și relațional. Povestea noastră s-a născut din propriile noastre căutări pentru a ne susține sănătatea și transformarea personală. Am fost și suntem în continuare consumatori ai serviciilor de dezvoltare personală și am devenit la rândul nostru facilitatori ai stării de bine. Acum, îți oferim servicii care te vor ajuta să deprinzi arta de a trăi bine, într-un cadru prietenos și cald. Suntem aici pentru a te susține pe traseul evoluției tale, în diferite etape ale vieții tale.

Fondatorii Eka

Anca Amariei

Wellbeing Facilitator, C-IAYT

În călătoria mea personală, s-au împletit până acum multe pasiuni: pentru oameni, pentru comunicare, pentru sănătate. În prezent, prin EKA, îmi doresc să construiesc pentru cei din jur ACEL loc în care să aibă la îndemână toate instrumentele pentru starea lor de bine și evoluția personală. 

Matei Stănculescu

Psihoterapeut, trainer, Mental Fitness coach

Eka a venit ca un pas firesc în dezvoltarea mea, după mulți ani în care m-am aventurat în domeniul televiziunii și al antreprenoriatului. Mi-am găsit chemarea în lucrul cu oamenii, în cabinet, în teambuilding-uri sau retreat-uri transformaționale. Povestea asta merge acum mai departe, la nivelul EKA!

 

Misiunea noastră

Ne-am dedicat unei misiuni clare: aceea de a te ajuta să-ți găsești drumul către starea de bine! Suntem o echipă de specialiști din diferite domenii, care ne-am pus la treaba toată priceperea și experiența, ca să te ghidăm spre o viață cât mai împlinită. Suntem pregătiți să te ajutăm să te dezvolți pe toate cele 3 paliere: fizic, emoțional și relațional. ​

La Eka, evoluția ta personală reprezintă prioritatea noastră, așa că ne-am bucura să ne cunoaștem și să aflăm mai multe despre tine. La noi, găsești o oază de liniște, unde putem povesti pe îndelete, cu un ceai bun în față și o muzică relaxanta în surdină. Împreună, construim comunitatea stării de bine!

Vrei o schimbare în bine?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×