Mihaela Florescu

Mihaela Florescu

Consilier Vocațional, Mentor, Consultant Start-Ups

50 min |   300 lei

Programează-te

Despre specialist

Cine este Mihaela Florescu?

Numele meu este Mihaela Florescu și îmi place să contribui la bunăstarea celor din jurul meu, oferindu-le susținere pentru a-și pune în practică intențiile, visele, dorințele.

Am o experiență de peste 20 ani în mediul de business, atât în managementul echipelor de vânzări, precum și în multiple proiecte din zona de People. Indiferent cum s-au numit rolurile mele de-a lungul timpului, m-am implicat mereu în inițiative care au adus angajații în lumina reflectoarelor [Employee Experience, People Development, Recruiting & Retention, Internal Communication, Personal Branding, Reward & Recognition etc.].

Pasionată fiind de științele umaniste, am absolvit Facultatea de Litere și Facultatea de Administrație Publică din cadrul Universității din București. Apoi, după primii ani de carieră, descoperind lumea fascinantă a dezvoltării personale, mi-am dorit să aprofundez acest domeniu și am urmat un master în Comunicare Managerială și Resurse Umane la SNSPA, am făcut o formare în Coaching și am obținut o certificare în Consiliere Vocațională.

Din aria dezvoltării persoanale, proiectul care îmi dă cea mai mare satisfacție în prezent este cel de Consiliere în Carieră. Cred cu tărie că pentru a avea satisfacţie în munca pe care o desfăşurăm zilnic este important că aceasta să fie în acord cu valorile și planurile noastre de viață.

Pornind de la ideea că ne petrecem cel puțin 1/3 din zi la muncă, cred că este important ca toate aceste ore să ne umple de satisfacție, să simțim că muncim cu sens, că suntem apreciați și că avem o persepectivă clară de dezvoltare. Când în munca de zi cu zi vorbim de un efort făcut cu bucurie, timpul trece mai ușor, suntem mai creativi, mai eficienți și toate ariile vieții noastre sunt impactate pozitiv.

Cu ce probleme vin clienții la Mihaela

Clienții care își doresc să lucreze cu mine au o paletă foarte largă de subiecte, în principal din zona dezvoltării în carieră, dar și din zona dezvoltării unui business personal. Iată câteva exemple de teme abordate în programele de carieră:

  • primii pași în carieră (descoperirea pasiunilor, vocației, valorilor, punctelor forte, dezvoltarea competențelor, alegerea studiilor/certificărilor potrtivite cu obiectivul dorit, conturarea planului de carieră etc.)
  • progresul în carieră (îmbunătățirea continuă a competențelor, construirea unui brand personal, obținerea de beneficii suplimentare în rolul actual, definirea următorilor pași în carieră, găsirea unui nou job, pregătirea pentru interviuri, formarea grupului de suport, obținerea unui echilibru între viața profesională și cea personală etc.)
  • trecerea de la statutul de angajat la cel de antreprenor (sondarea posibilităților, deschiderea business-ului, punerea în legătură cu experți în domeniul antreprenoriatului, găsirea unei motivații mai înalte pentru propriul business, sondarea resurselor pentru lansarea și susținerea business-ului etc.)

Cu aceste gânduri în minte, te invit să ne cunoaștem și să lucram împreună la a găsi echilibrul dintre viață ta personală și cea profesională, la a alege cariera care te definește sau la orice alta temă de interes pentru tine din domeniul dezvoltării în carieră!

Ce servicii oferă Mihaela?

  • Consiliere în Carieră
  • Mentorat
  • Consultanță de Management pentru Start-Ups

Vrei să lucrezi cu Mihaela?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×