Adriana Cârnu

Coach, facilitator constelații sistemice individuale

Despre specialist

Cine este Adriana Cârnu? 

Numele meu este Adriana Cârnu (aka Micky) şi îmi investesc energia în procesele de învăţare şi de transformare intențională pentru indivizi și grupuri. Instrumentele pe care le folosesc sunt din mai multe discipline, ceea ce îmi permite abordarea multilaterală a beneficiarilor sesiunilor mele: training, facilitare, coaching, psihoterapie psihanalitică şi constelaţii sistemice. Găzduiesc sesiuni de coaching, individuale şi de grup, precum şi grupuri de suport în jurul unor provocări comune, precum anxietatea sau doliul.

Totodată, sunt foarte devotată proceselor de educare și formare a tinerilor şi adulţilor din mediul rural sau urban. Din acest motiv, fac parte din Asociaţia Sigma Development Center, unde dezvolt proiecte cu sens și impact la nivel social. Dorinţa mea este să contribui la dezvoltarea bunăstării societăţii noastre, prin ajutarea tinerilor şi a adulţilor, atât în cadrul Asociaţiei Sigma, cât şi aici la Centrul Eka.

Cu ce probleme vin clienţii la Adriana Cârnu?

Majoritatea clienţilor care vin la mine îşi doresc să-şi rezolve problemele din zona emoţională. Cele mai des întâlnite probleme sunt cele legate de gestionarea stresului, a anxietăţii şi a relaţiilor din viaţa clientului(ei). De obicei, clienţii care vin la mine au dificultăţi în gestionarea emoţiilor, de multe ori fiind deconectaţi de la ceea ce simt şi neputând să-şi recunoască sau să-şi interpreteze emoţiile. Astfel de dificultăţi pot crea multe impedimente în viaţa clientului(ei), în special când vine vorba de întreţinerea relaţiilor cu cei din jur.

De asemenea, un alt motiv important pentru care clienţii vin la sesiunile oferite de mine în cadrul Centrului Eka este legat de vindecarea traumelor. Multe probleme emoţionale şi dificultăţi care te afectează în prezent au rădăcini în dinamica familiei tale sau a sistemului tău familial (generaţiile din familia ta). De cele mai multe ori, aceste dinamici se imprimă asupra ta în copilărie sub forma traumelor, iar dacă rămân nerezolvate, pot ajunge să îţi afecteze într-un mod negativ viaţa de adult. Prin lucrul cu trauma transgeneraţională, clienţii vin la sesiunile de constelaţii familiale oferite de mine pentru a-şi vindeca traumele şi pentru a dărâma blocaje emoţionale.

Ce servicii oferă Adriana Cârnu?

Pe lângă serviciul de constelaţii familiale menţionat mai sus, mai ofer şi servicii de coaching emoţional. Acest tip de coaching este o alternativă foarte eficientă pentru terapia convenţională, oferind soluţii rapide la problemele tale şi instrumente pe care le poţi aplica pe termen lung. Clienţii vin la aceste sesiuni în special pentru creşterea conştientizării emoţionale şi depăşirea emoţiilor negative, dar şi pentru probleme legate de stima de sine, abilităţile de comunicare, gestionarea conflictelor şi a aspectelor relaţionale.

Dacă te identifici cu vreuna dintre problemele de mai sus şi crezi că ai beneficia de o mână de ajutor în dezvoltarea ta emoţională, atunci te aştept cu mare drag să pornim împreună în această călătorie de autocunoaştere, chiar aici la Centrul Eka! 

Servicii disponibile

Coaching Emoțional

Minte | Corp | Relații

Soluții pentru o viață mai bună
Citește mai mult…

 

50 min | 220 RON

Constelații familiale individuale

Constelații Familiale

 Minte | Corp | Relații

Explorează legăturile din viața ta

Citește mai mult…

 

90 min | 350 RON

Vrei să lucrezi cu Adriana?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×