Imagine cu Simona Ivan

Simona Ivan

Doula / masaj gravide / masaj mame

Despre specialist

Cine este Simona Ivan?

Simona face parte din prima generație de terapeuți maseuri certificați de Ministerul Sănătății. Ședințele ei de masaj sunt structurate după nevoile fiecărei gravide în perioada de sarcină (masaj relaxare, masaj limfatic), sau ale fiecărei mame după naștere (masajul de ridicare a organelor abdominale după naștere, masajul de tonifiere). Pe parcursul lor Simona, certificata și că doula, oferă susținere și suport prin sfaturile și recomandările pe care le face.

Cu ce probleme vin femeile la Simona Ivan?

Femeile vin la Simona cu diferite probleme legate de disconfortul în timpul sarcinii, nevoi specifice de masaj în perioada post-natală și pentru a primi suport emoțional și sfaturi în calitate de doula certificată.

Ce servicii oferă Simona Ivan?

  Masaj Prenatal Personalizat: Fiecare sesiune de masaj este adaptată la nevoile și preferințele tale. Simona utilizează tehnici specializate, inclusiv masaj de relaxare și masaj limfatic, pentru a reduce disconfortul și pentru a promova o stare generală de bine în perioada de sarcină.

  Masaj Postnatal: După naștere, Simona oferă servicii specializate, inclusiv masaj de ridicare a organelor abdominale și masaj de tonifiere, pentru a ajuta fiecare mamă să se recupereze și să se simtă revitalizată.

  Suport și Sfaturi: Pe durata ședințelor, Simona oferă nu doar masaj, ci și susținere și sfaturi valoroase. Cu certificare și ca doula, ea este aici pentru a vă ghida și sprijini în această călătorie minunată a maternității.

   

  Servicii:

  Masaj Mama – 180 RON

  Masaj Gravida – 180 RON

  Vrei să lucrezi cu Simona?

  Acest specialist este disponibil la cerere. Ia legătura cu noi acum.

  ×