Irina Pălărie

Psiholog, coach relațional și consilier vocațional

Despre specialist

Cine este Irina Pălărie? 

Numele meu este Irina Pălărie şi îi însoţesc pe oameni pe drumul către cea mai bună versiune a lor, prin activarea potenţialului interior. Prin serviciile pe care le ofer în cadrul Centrului Eka, îmi fructific experienţa dobândită în peste 25 de ani de carieră, prin instrumente din domeniul psihologiei, al resurselor umane, coaching-ului transformaţional, fitness-ului mental şi al consilierii vocaţionale.

Prin tehnicile, instrumentele şi skill-urile deprinse în cariera mea de psiholog, consilier vocaţional şi coach transformaţional acreditat de MindLearners, te pot ajuta să devii cea mai autentică versiune a ta, să îţi explorezi potenţialul maxim şi să îţi atingi toate obiectivele propuse.

Cu ce probleme vin clienţii la Irina Pălărie?

Clienţii vin la mine cu probleme în special din zona emoţională sau cu probleme legate de carieră şi drumul lor profesional. Problemele din zona emoţională de obicei constau în gestionarea stresului şi a anxietăţii, îmbunătăţirea stimei de sine, dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi combaterea oboselii psihice şi a stării de burn-out. Când vine vorba de carieră şi drumul profesional, problemele pentru care clienţii vin la mine variază de la alegerea carierei potrivite sau schimbarea drumului profesional, până la reintegrarea pe piaţa muncii după un eveniment nefericit sau o pauză lungă, sau planificarea dezvoltării profesionale prin setarea şi atingerea obiectivelor.

De cele mai multe ori, aceste tipuri de probleme sunt interconectate şi influenţate una de către cealaltă – deseori se întâmplă să am clienţi care au probleme emoţionale din cauza stresului, a conflictelor şi a mediului de la locul de muncă, sau care din cauza oboselii psihice şi a stării de burn-out nu mai pot da randament la job şi au nevoie de o pauză.

Ce servicii oferă Irina Pălărie?

Mai mult de atât, pe lângă problemele emoţionale şi de carieră pentru care clienţii vin la sesiunile de coaching emoţional şi consiliere vocaţională oferite de mine în cadrul Centrului Eka, mai ofer şi servicii de coaching de cuplu. Aici, clienţii vin cu partenerul(a) de viaţă pentru a rezolva diverse probleme din viaţa de cuplu, de la gestionarea conflictelor şi dezvoltarea unui mod de comunicare eficient şi sănătos, până la pregătirea pentru evenimente importante din viaţa de cuplu, cum ar fi căsătoria, naşterea primului copil sau chiar şi pregătirea pentru divorţ.

Majoritatea serviciilor oferite de mine constau în sesiuni 1 la 1, astfel oferindu-ţi un spaţiu sigur şi confidenţial în care îţi poţi expune toate problemele şi în care putem lucra împreună pentru rezolvarea acestora. Facilitez şi sesiuni 1 la 1 de coaching prin mental fitness, la care majoritatea clienţilor vin pentru a combate oboseala psihică, pentru a învăţa cum să îşi gestioneze stresul, sau pur şi simplu pentru a-şi explora potenţialul personal.

Dacă rezonezi cu vreuna dintre problemele menţionate mai sus, atunci te aştept cu mare drag să pornim împreună spre călătoria de activare a potenţialului tău interior, chiar aici la Eka! 

Vrei să lucrezi cu Irina?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×