Mihaela Bacula

Psiholog și facilitator grupuri

50 min |   260 lei

Programează-te

Despre specialist

Cine este Mihaela Bacula?

Psiholog Clinician și Psihoterapeut cu formare în Terapia Cognitiv-Comportamentală.
Eu îmbin în practica mea știința și arta prin împletirea datelor empirice și a unicității fiecarui client.
Creez un cadru psihoterapeutic în care clientul trece atât prin rolul de actor cât și prin cel de regizor al ședinței de terapie.

Cu ce probleme vin clienţii la Mihaela Bacula?

Atât adolescenții cât și adulții vin la mine cu simptome specifice precum: neliniște, confuzie, insomnii, îngrijorare excesivă, oboseală cronică, tulburări legate de consumul de substanțe, burnout, sentiment de vid interior, capacitate scăzută de autoreglare emoțională, agresivitate, rezistență scăzută la frustrare, etc.

Împreună alcătuim tabloul clinic din istoricul de viață al clientului pentru a vedea cum s-au structurat aceste simptome, maniera în care le putem dizolva și înlocui cu noi tipare de gândire și comportament, mult mai adecvate contextului actual de viață.

De asemenea, lucrez cu acele persoane care doresc să-și înțeleagă mai bine emoțiile, să se autocunoască și să performeze în plan personal sau profesional, să învețe comunicarea asertivă și să-și dezvolte capacitatea de rezolvare a problemelor, înlocuind gândirea rigidă-irațională cu una flexibilă și rațională.

Ce servicii oferă Mihaela Bacula?

Ofer servicii individuale de psihoterapie cognitiv-comportamentală (CBT), ședințe de mindfulness, în care vom învăța respirația conștientă, tehnici de relaxare, ancorare in prezent și imagerie dirijată.

Totodata, grupuri de autocunoaștere cu trei directii: psihoeducație, optimizare personală și tehnici teatrale.

Vrei să lucrezi cu Mihaela?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×