Terapie posturală

Corectează-ți posturile defectuoase

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Ce este terapia posturală?

Deşi probabil nu acorzi atât de multă atenţie posturii tale, aceasta joacă un rol foarte important pentru starea ta generală de sănătate. O postură corectă conduce către o calitate a vieţii mai bună şi ajută la prevenirea problemelor posturale. Terapia posturală este modalitate perfectă pentru a-ţi reeduca poziţia posturală.

Ȋn ziua de astăzi, din ce în ce mai mulţi oameni îşi petrec majoritatea timpului stând jos. Fie că este vorba de statul pe scaun la birou 8 ore pe zi aproape încontinuu sau de statul la şcoală în bancă în fiecare zi câte 5-6 ore, acest stil de viaţă poate conduce la o postură incorectă care aduce după ea şi alte probleme de sănătate.

Sesiunile de terapie posturală de la Eka sunt aici pentru a-ţi oferi tot suportul de care ai nevoie şi pentru a te ajuta să îţi îmbunătăţeşti postura! Această practică utilizează tehnici de mobilizare a clienţilor, fiind recomandată pentru persoanele de orice vârstă. Terapia posturală îţi va oferi un stil de viaţă mai activ şi te va scoate din sedentarismul şi monotonia vieţii de zi cu zi.

Ce probleme poţi rezolva prin terapia posturală?

Terapia posturală este foarte indicată pentru persoanele care suferă de deficienţe posturale precum probleme de mers (platfusul, tal valg, etc.) sau deviaţii ale coloanei vertebrale (scolioză, cifoză, lordoză). Această practică te va ajuta în tratarea şi ameliorarea acestor probleme şi, totodată, îţi va antrena musculatura, în special cea abdominală şi cea a spatelui.

Sesiunile de terapie posturală de la Eka sunt menite să îţi îmbunătăţească sănătatea corpului pentru a te ajuta să duci la bun sfârşit sarcinile zilnice, fără dureri de spate sau alte afecţiuni aduse de o postură incorectă. Pe lângă rezolvarea unor probleme specifice de sănătate, terapia posturală poate fi practicată şi dacă pur şi simplu îţi doreşti un tonus muscular mai bun sau vrei să incluzi practicarea sportului în activităţile cotidiene şi să duci un stil de viaţă mai activ.

Ce beneficii are terapia posturală?

Pe lângă cele menţionate mai sus, terapia posturală îţi poate aduce şi multe alte beneficii. Printre acestea se numără: relaxarea musculaturii tensionate, reeducarea poziţiei posturale, creşterea forţei şi a rezistenţei musculare, o aliniere mai bună a posturii şi extensibilitatea normală a nervilor.

Rezervă o sesiune de terapie posturală cu unul din specialiştii de la Eka!

Haide să integrăm sportul şi o postură corectă în activităţile de zi cu zi! Alături de Adelina Csolti, unul dintre specialiştii de la Eka, vei putea vedea cum terapia posturală îţi va îmbunătăţi semnificativ calitatea vieţii şi sănătatea corpului. Rezervă acum o sesiune de terapie posturală! 

Tarif:

50 min |   260 RON

Coordonatori:

Adelina Csolti

Adelina Csolti

Rezervă acum

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×