Mental Fitness Coaching

Antrenează-te pentru situații stresante

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Ce este coaching-ul prin mental fitness? 

Mental fitness este un concept relativ nou, apărut de curând, ce se referă la capacităţile mentale ale unei persoane şi cum acestea pot fi antrenate pentru a evita oboseala psihică. Acest concept poate fi comparat cu fitness-ul propriu-zis: atunci când urci un deal şi nu eşti în formă, vei simţi oboseala fizică. Acest lucru îţi va semnala că este nevoie să te antrenezi fizic, să-ţi dezvolţi muşchii picioarelor şi rezistenţa fizică – aşa că te apuci să mergi la sală sau să faci mai mult sport. Pe lângă oboseala fizică, mai există şi cea psihică, care apare atunci când lucrezi sau interacţionezi cu cei din jur şi nu eşti antrenat mental şi emoţional. 

Oboseala psihică se manifestă prin anxietate, frustrare, tristeţe şi sentimente negative în general. Pe perioade îndelungate, dacă nu este gestionată şi diminuată, acest tip de oboseală poate conduce la starea de burn-out, aducând după sine ameninţări serioase la adresa sănătăţii pe termen lung. 

De aceea este important să acorzi atenţie stării în care se află mintea ta şi să îţi antrenezi „muşchii” minţii, la fel ca atunci când acorzi atenţie stării tale fizice şi mergi la sală să îţi antrenezi muşchii picioarelor. Sesiunile de Mental Fitness Coaching de la Eka te vor ajuta să faci acest lucru şi să îţi întăreşti capacităţile mentale! 

Ce probleme poţi rezolva prin mental fitness coaching?

După cum a fost menţionat mai sus, principală problemă ce poate fi rezolvată sau evitată prin Mental Fitness Coaching este oboseala psihică şi starea de burn-out. Ȋnsă, asta nu e tot – mental fitness-ul este în strânsă legătură cu nivelul de performanţă şi productivitate. Studiile arată că 80% dintre oameni au un nivel de mental fitness care este sub media necesară pentru a atinge punctul optim de performanţă.

Aşadar, dacă vrei să îţi atingi potenţialul maxim de performanţă, să îţi dezvolţi o gândire pozitivă care este capabilă să combată puseurile de gânduri negative şi să îţi îmbunătăţeşti capacităţile mentale, coaching-ul prin mental fitness este pentru tine!

Ce beneficii are coaching-ul prin mental fitness?

Sesiunile de Mental Fitness Coaching îţi vor aduce multe beneficii, printre care o minte mai limpede şi mai calmă, un nivel mai crescut de productivitate, o stare mentală mai bună şi, per total, o calitate mai bună a vieţii.

Cel mai important beneficiu pe care mental fitness-ul ţi-l poate aduce este dezvoltarea muşchilor mentali pozitivi, ceea ce îţi va da puterea necesară pentru a combate gândurile negative şi a ieşi din stări de anxietate, tristeţe, frustrare, ş.a.m.d. Iar acesta e doar unul dintre multele beneficii ale coaching-ului prin mental fitness – iată aici o listă completă cu toate avantajele pe care ţi le poate aduce fitness-ul mental.

 Rezervă o sesiune de Mental Fitness Coaching cu unul din specialiştii de la Eka!

 Haide să ne antrenăm capacităţile mentale împreună! Alături de specialiştii de la Eka, vei învăţa cum să faci faţă oboselii psihice şi stărilor negative, prin întărirea „muşchilor” minţii. Rezervă acum o sesiune de coaching prin mental fitness cu echipa care a adus în premieră în România acest fenomen desprins din inteligența pozitivă! 

Află mai multe despre Fitness-ul Mental aici.

Tarif:

50 min |   420 RON

Coordonatori:

Matei Stănculescu

Irina Pălărie

   

Sandra Jitianu

Rezervă acum

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×