Sesiune ghidată de mindfulness

Limpezește-ți gândurile

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Ce este mindfulness?

Deseori se vorbeşte despre mindfulness şi poate eşti curios/curioasă să descoperi ce este această super-putere. Sau poate că deja ştii despre ce e vorba şi vrei să aprofundezi această practică, în prezenţa unui specialist.

La Eka, practica de mindfulness este numită „super-putere” deoarece, dacă reuşeşti să o înţelegi şi mai apoi să o integrezi în viaţa ta de zi cu zi, îţi poate îmbunătăţi semnificativ calitatea vieţii.

Mindfulness este starea de a fi complet ancorat(ă) în momentul prezent. Să fii mindful înseamnă să îţi direcționezi toate gândurile, emoţiile şi sentimentele asupra prezentului, urmărind conștient tendința minții de a fugi înapoi în trecut sau mult înainte, în viitor.

Prin sesiunile de mindfulness de la Eka, vei învăţa cum să îţi conştientizezi gândurile şi emoţiile, fie că acestea sunt „bune” sau „rele” – vei învăţa să te accepţi întru totul, fără a judeca ceea ce simţi sau ceea ce gândeşti. Totodată, vei deveni mai atent(ă) la senzaţiile tale corporale şi la mediul înconjurător.

Ce probleme poţi rezolva prin mindfulness?

Dacă eşti genul de persoană care de multe ori se simte blocat(ă) în propria sa minte, mereu acaparat(ă) de griji şi gânduri negative (fie că acestea sunt legate de trecut sau de viitor), atunci sesiunile de mindfulness de la Eka sunt perfecte pentru tine!

Prin a fi complet conştient(ă) de momentul prezent, vei reuşi să-ţi eliberezi mintea de gânduri şi sentimente negative, şi vei reuşi să te conectezi cu corpul tău şi nevoile acestuia. Această practică îţi va aduce îmbunătăţiri considerabile pentru sănătatea ta, atât emoţională, cât şi fizică.

Mindfulness este o metodă foarte bună pentru a lupta împotriva stresului, a anxietăţii sau a depresiei. Prin trăirea momentului prezent, vei realiza că toate emoţiile sunt trecătoare şi vei putea dobândi o claritate extraordinară asupra lucrurilor din jurul tău.

Ce beneficii are mindfulness?

Pe lângă relaxarea mentală şi fizică, ancorarea în momentul prezent şi reconectarea cu propriul tău corp, sesiunile de mindfulness de le Eka îţi pot oferi şi multe alte beneficii. Printre acestea se numără: îmbunătăţirea funcționării sistemului nervos, a memoriei şi a capacităţii de învăţare, reglarea emoţională, dezvoltarea abilităţii de autocunoaştere şi îmbunătăţirea relaţiilor inter-umane – fie că este vorba de relaţia cu partenerul/partenera, relaţia cu părinţii, cu prietenii sau cu copiii.

Rezervă o sesiune de mindfulness cu unul din specialiştii de la Eka!

Haide să ne bucurăm împreună de momentul prezent şi să îl trăim la maxim, prin sesiunile de mindfulness de la Eka! Alături de cei mai buni specialişti, vei fi ghidat(ă) printr-o serie de exerciţii ce te vor ajuta să îţi eliberezi toate tensiunile negative din corp şi să te relaxezi, atât fizic, cât şi mental. Rezervă acum o sesiune de mindfulness! 

Tarif:

50 min |   260 RON

Coordonatori:

Anca Amariei

Mihaela Bacula

   

Georgiana Chiriță

Rezervă acum

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×