Coaching emoțional

Găsește soluții pentru o viață mai bună

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Ce este coaching-ul emoţional?

Coaching-ul emoţional este o alternativă foarte eficientă pentru psihoterapia convenţională. Deseori se întâmplă ca oamenii să se ferească de terapia clasică, aceasta fiind un proces îndelungat, care nu aduce soluţii rapide şi care necesită un angajament de durată pentru a ajunge la obiectivele dorite.

Dacă simţi că ideea de psihoterapie tradiţională nu ți se potrivește, însă îţi doreşti să înveţi cum să-ţi gestionezi mai bine emoţiile, atunci sesiunile de coaching emoţional de la Eka sunt pentru tine!

Coaching-ul emoţional te va ajuta să îţi atingi obiectivele dorite într-o perioada scurtă de timp. Aceste sesiuni îţi vor oferi instrumentele necesare pentru a-ţi dezvolta propriile metode sănătoase de gestionare a emoţiilor şi a reacţiilor la diverse situaţii. Astfel, prin acest proces, vei dobândi abilitățile necesare pentru a-ţi spori semnificativ calitatea vieţii. 

Ce probleme poţi rezolva prin coaching-ul emoţional?

Principalul obiectiv al coaching-ului emoţional este să te înveţe cum să lucrezi cu propriile tale emoţii şi să îţi dezvolte inteligenţa emoţională – despre care apropo, poţi afla mai multe detalii aici. Dacă te consideri o persoană care nu ştie foarte bine cum să îşi gestioneze emoţiile, care nu poate să îşi controleze reacţiile şi care deseori are izbucniri emoţionale (de nervi, de plâns sau de orice altceva), atunci sesiunile de coaching emoţional de la Eka te pot ajuta!

Aceste sesiuni te vor ajuta să intri în contact cu propriile tale emoţii, să înveţi cum să le interpretezi şi cum să găseşti soluţii rapide pentru a le gestiona. Este important să înţelegem că ideea de la baza coaching-ului emoţional nu este aceea de a te învăţa cum să-ţi controlezi emoţiile, ci este cum să le accepţi şi să le asimilezi într-un mod sănătos.

Ce beneficii are coaching-ul emoţional?

Toate răspunsurile la problemele din viaţa ta cotidiană se află deja în tine. Prin sesiunile de coaching emoţional, specialiştii de la Eka îţi vor pune la dispoziţie instrumentele necesare pentru a te ajuta să descoperi aceste răspunsuri.

Mai mult de atât, pe lângă obiectivul său principal, coaching-ul emoţional mai aduce şi multe alte beneficii. Acestea includ: păstrarea calmului şi a lucidității în situaţii de criză sau în momente limită, accesarea rapidă şi cu mai multă uşurinţă a soluţiilor la diverse probleme şi deprinderea unor skill-uri permanente pentru o navigare mai lină şi mai satisfăcătoare a vieţii.

Rezervă o sesiune de coaching emoţional cu unul din specialiştii de la Eka!

Te invit să explorăm împreună metode sănătoase de gestionare a emoţiilor! Uneori ai nevoie de cineva care să îţi demonstreze că toate resursele necesare se află deja în tine şi tot ce trebuie să faci este să descoperi cum să le activezi. Specialiştii de la Eka sunt aici special pentru asta – pentru a te ajuta să accesezi resursele din interiorul tău. Rezervă acum o sesiune de coaching emoţional! 

Citește mai multe despre impactul pe care îl poate acea coaching-ul emoțional în viața ta.

Tarif:

50 min |   260 RON

Coordonatori:

Irina Pălărie

Adriana Cârnu

Marieta Andrei

Rezervă acum

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×