Marieta Andrei

Coach Transformațional

50 min |   260 lei

Programează-te

Despre specialist

Cine este Marieta Andrei?

Salut! Sunt Marieta și îmi place să ghidez oamenii să-și descopere vara interioară, indiferent cum arată ea. Oficial, sunt coach transformațional integrativ. Neoficial, îmi place să cred că ajut la crearea unor călătorii transformatoare pentru cei care acceptă provocarea. Iubesc să învăț, așa că am o cutie mare cu resurse, în care adaug continuu elemente noi. Câteva dintre resurse sunt: coaching, neuroștiință, psihologie pozitivă, psihoterapie integrativă, interviu motivațional și lista continuă. Cu cât învăț mai mult, cu atât îmi dau seama că fiecare persoană este diferită și că o singură metodă nu se potrivește niciodată
tuturor.

Cu ce probleme vin clienţii la Marieta Andrei?
„Știu ce vreau să fac, dar totuși nu o fac.”
„Nu știu ce să fac, dar știu că trebuie să fac ceva.”
„Am prea multe idei și nu știu pe care să o urmez, așa că nu fac nimic în final.”
„M-am blocat, parcă nimic nu are sens și nu știu cine sunt.”
„Nu știu care este visul meu sau dacă am unul.”

De cele mai multe ori, acestea sunt motivele sau provocările cu care vin către mine oamenii cu care lucrez. Definirea identității de sine, recadrarea sau schimbarea perspectivei și înlocuirea tiparelor vechi, crearea mediului ideal pe toate planurile, înțelegerea și gestionarea emoțiilor sau îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur.

Ce servicii oferă Marieta Andrei?

Mindset Coaching
Mentalitatea începe să fie un subiect tot mai discutat. Ea pare să influențeze foarte mult felul în care percepem viața, eșecul, obiceiurile, identitatea de sine sau chiar banalele zile de luni. Tu unde te regăsești mai mult, în mentalitatea fixă sau în cea de creștere? Știi ce înseamnă una și ce înseamnă cealaltă? Realitatea e că diferența dintre cele două e mult mai complexă decât a crede că nu poți și a crede că poți orice. Iar noi, oamenii, avem în permanență un amestec între cele două. Cât de mult predomină una dintre ele depinde doar de cât de conștienți sunt de nivelul la care ne aflăm acum și de efortul pe care suntem dispuși să îl facem pentru a înclina balanța în direcția dorită.

Dream Big
Niciun vis nu e prea mare, absurd sau imposibil! Descoperim împreună care este visul tău, adică activitatea care îți aduce satisfacție pe toate planurile și te motivează. Sau, dacă știi deja care este visul tău, dar nu știi de unde să începi sau cum să continui din punctul în care te afli acum, aflăm împreună care este următorul pas. Un plan de joacă, o strategie și o trecere în revistă a resurselor existente și a celor pe care le poți explora și dezvolta mai mult sunt elementele de bază de la care pornim.

Creează-ți mediul ideal
Mediul personal înseamnă mult mai mult decât spațiul fizic în care îți petreci timpul. Înseamnă sănătatea mintală, investiția în dezvoltarea personală, timpul petrecut cu tine însuți, calitatea relațiilor cu cei din jur, sursele de informații la care te expui și altele. Descoperă care arii ale vieții tale funcționează în armonie, care trebuie îmbunătățite sau reorganizate și în care tolerezi prea multe lucruri care, în loc să te susțină și să te energizeze, te epuizează.

Best Summer Ever – Program de 12 săptămâni
Închide ochii și gândește-te la cea mai frumoasă vară de până acum. După ce refaci în minte detaliile acelei veri, observă ce emoții, gânduri și senzații te inundă. Libertate? Energie creativă? Iubire? Sentimentul că nicio provocare, niciun refuz și niciun obstacol nu te va abate de la drumul tău, de la visul tău? De la a te bucura din plin de vară. Cum ar fi dacă ai putea să trăiești o viață ca o vară nesfârșită? Indiferent de anotimp, de ziua săptămânii și de tot ce nu iese întocmai cum ai planificat?

 

Vrei să lucrezi cu Marieta?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×