Conectează-te la celălalt

Mișcare și respirație conștientă pentru perechi

Miscare si respiratie pentru perechi

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Ce este mişcarea şi respiraţia conştientă pentru perechi?

Prin mişcare şi respiraţie pentru perechi, te poți conecta mai ușor la celălalt, folosindu-te de atenţie, observare şi sincronizare. Acest tip de practică se adresează perechilor de orice tip, fie că este vorba de parteneri de viaţă, relaţii de tipul părinte-copil, relaţii de prieteni, ş.a.m.d.

Omul este o fiinţă socială a cărui nevoie de bază, printre altele, este interacţiunea umană şi apartenenţa la un grup. Aşadar, relaţiile, de orice tip ar fi ele (romantice, platonice, familiale), joacă un rol foarte important în viaţa oricărui om.

Ȋn epoca vitezei şi a digitalizării a devenit din ce în ce mai greu să menţii relaţii sănătoase cu cei din jurul tău, ajungând poate să neglijezi importanţa acestora pentru starea ta de bine. Sesiunile de mişcare şi respiraţie conştientă pentru perechi de la Eka sunt aici să îţi reamintească despre asta!

Aceste sesiuni se axează pe restabilirea conexiunii din planul fizic dintre doi oameni, concentrându-se pe corpul uman şi având o abordare diferită faţă de alte tipuri de terapie sau coaching relaţional.

Ce probleme poţi rezolva prin mişcare şi respiraţie conştientă pentru perechi?

Fie că este vorba de relaţia cu iubitul(a), cea cu unul dintre părinţi, unul dintre copii sau relaţia cu un/o prieten(ă), dacă simţi că această conexiune este neglijată şi începe să se piardă, atunci sesiunile de mişcare şi respiraţie conştientă în perechi sunt pentru tine!

Mişcarea şi respiraţia conştientă alături de o persoană cu care simţi că pierzi conexiunea este o modalitate foarte bună de reconectare emoţională. Această practică este mai ales recomandată pentru partenerii de cuplu care întâmpină diverse probleme în viaţa lor romantică. Fie că este vorba de conflicte în relaţia de cuplu, comunicare ineficientă, distanţare emoţională sau chiar şi dificultăţi sexuale, terapia prin mişcare şi respiraţie conştientă te poate ajuta să îţi îmbunătăţeşti semnificativ relaţia cu acel cineva care este important pentru tine.

Dacă vrei să afli mai multe despre serviciile oferite de Eka când vine vorba de relaţiile de cuplu, iată aici tot ce trebuie să ştii pe acest subiect.

Ce beneficii are mişcarea şi respiraţia conştientă pentru perechi?

Prin exerciţii de mişcare şi respiraţie conştientă alături de o persoană importantă din viaţa ta, vei reuşi să îţi îmbunătăţeşti semnificativ calitatea relaţiei cu această persoană şi, pe termen lung, calitatea vieţii tale. Relaţiile sănătoase conduc către o viaţă armonioasă şi împlinită.

Mai mult de atât, sesiunile de mişcare şi respiraţie conştientă pentru perechi au beneficii şi asupra sănătăţii tale fizice. Respiraţia conştientă, precum şi exerciţiile care implică mişcare sunt instrumente des întâlnite în practici de terapie, yoga, mindfulness şi multe altele ce ţin de zona aceasta de well-being.

Aşadar, aceste sesiuni de la Eka îţi vor oferi nişte instrumente ce te vor ajuta nu doar în relaţia cu cei din jur, ci şi în relaţia ta cu tine şi corpul tău.

Rezervă o sesiune de mişcare şi respiraţie conştientă pentru perechi cu unul din specialiştii de la Eka!

Te invit să te reconectezi cu oamenii dragi ţie prin mişcare şi respiraţie conştientă! Alături de specialiştii de la Eka, vei reuşi să restabileşti o legătură pe care poate ai neglijat-o, să consolidezi o conexiune deja existentă sau să restabileşti energia pozitivă din relaţiile tale care s-a diminuat odată cu trecerea timpului. Rezervă acum o sesiune de mişcare şi respiraţie conştientă pentru perechi! 

Tarif:

1 hr |   280 RON

Coordonator:

Anca Amariei

Maria Irimescu

Rezervă acum

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×