Masaj Terapeutic

Lasă-ți grijile pe mâini bune

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Ce este masajul terapeutic?

Masajul terapeutic este o practică a medicinei complementare, menită să amelioreze şi să trateze durerile, precum şi diversele probleme medicale pe care le-ai putea avea. Fiecare sesiune de masaj terapeutic este personalizată în funcţie de nevoile şi diagnosticul tău. Folosind tehnici de mobilizare a ţesuturilor moi, masajul terapeutic are ca scop relaxarea muşchilor, creşterea vascularizaţiei şi îmbunătăţirea mobilităţii.

Ȋn sesiunile de masaj terapeutic oferite de Eka sunt adresate probleme specifice, asupra cărora se intervine în profunzime. Prin stimularea pielii şi a sistemului nervos, această practică te va ajuta în reducerea durerii, a stresului acumulat şi îţi va relaxa corpul, astfel contribuind la îmbunătăţirea calităţii vieţii tale.

Ce probleme poţi rezolva prin masajul terapeutic?

Masajul terapeutic este un remediu excelent pentru reducerea inflamaţiilor, deblocând tensiunile musculare. Ȋn general, este recomandat pentru reabilitarea structurilor corpului care au depăşit pragul de adaptare la efort în mod repetat şi pe o perioadă îndelungată. Totodată, această practică reprezintă şi un remediu foarte bun pentru decongestionarea punctelor de declanşare a durerii, pentru eliminarea stresului şi pentru relaxarea musculară.

Mai mult de atât, tehnicile de masaj terapeutic sunt o metodă foarte bună pentru rezolvarea problemelor circulatorii, acestea stimulând circulaţia sangvină. Fie că că ai nevoie de ajutor cu problemele musculare, problemele cu articulaţiile, durerile de spate sau pur şi simplu ai nevoie să te relaxezi şi să îţi detensionezi corpul, sesiunile de masaj terapeutic de la Eka sunt aici pentru tine!

Ce beneficii are masajul terapeutic?

Pe lângă cele menţionate mai sus, masajul terapeutic poate aduce şi multe alte beneficii. Printre acestea se numără reducerea ritmului cardiac şi a tensiunii arteriale, scăderea concentraţiei hormonilor de stres, regenerarea ţesuturilor deteriorate prin stimularea circulaţiei sangvine şi creşterea flexibilităţii.

Pe termen lung, masajul tearpeutic este o modalitate foarte eficientă de a menţine musculatura în formă, astfel evitând durerile musculare, precum şi cele articulare. Ȋn acest mod, practica de masaj terapeutic pe o perioadă mai îndelungată, în şedinţe repetate, poate avea un impact semnificativ asupra sănătăţii tale.

De asemenea, sesiunile de masaj terapeutic te pot ajuta şi în gestionarea simptomelor de anxietate, depresie, tulburări digestive sau în gestionarea stresului acut. După cum poţi observa, acest tip de masaj poate avea multe beneficii atât asupra stării tale fizice, cât şi asupra celei psihice.

Rezervă o sesiune de masaj terapeutic cu unul din specialiştii de la Eka!

Lasă-te purtat(ă) într-o stare de relaxare completă şi armonie prin masajul terapeutic. Alături de specialiştii de la Eka, vei avea parte de toată îngrijirea necesară pentru a rezolva diverse afecţiuni ale corpului tău, de la dureri de spate până la probleme circulatorii. Rezervă acum o sesiune de masaj terapeutic! 

Tarif:

Masaj parțial 1 hr | 195 RON

Masaj general 2 hr | 330 RON

Coordonatori:

Alex Hrișca

 

Adelina Csolti

Adelina Csolti

Adelina Csolti

Larisa Dumitrache

Rezervă acum

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×