Larisa Dumitrache

Terapie prin masaj

 Începând de la 250 lei

Programează-te

Despre specialist

Cine este Larisa Dumitrache?

Numele meu este Larisa Dumitrache și sunt studentă la osteopatie, specializată în masaje medicale. Cred că Natura ne-a înzestrat cu un sistem (corp) complex și inteligent, care, atunci când este susținut și hrănit, are capacitatea de a se vindeca singur. Am ales să mă îndrept spre practicile de vindecare holistică în urma propriului meu proces de recuperare. Ideea este de a ajuta corpul, prin tehnici și terapii de masaj, osteopatie și yoga, să se întoarcă la echilibrul, aliniamentul său natural și să se vindece singur din interior.

Cu ce probleme vin clienții la Larisa Dumitrache?

Clienții vin la mine pentru a rezolva probleme legate de dureri musculare sau articulare, apărute în urma posturii incorecte sau a unor afecțiuni (scolioză, cifoză, discopatii etc.), recuperare postoperatorie, dar și pentru îmbunătățirea mobilității, pregătire pentru sau recuperare după anumite antrenamente sportive. De asemenea, clienții vin la ședințele mele de masaj pentru a se relaxa, a scăpa de stresul acumulat, pentru îmbunătățirea somnului și a stării de bine. Masajul poate fi un moment de răsfăț. Mi se spune adesea că am mâini magice.

Ce servicii oferă Larisa Dumitrache?

La centrul Eka, ofer sesiuni de masaj terapeutic, masaj cu pietre vulcanice încălzite, care topesc tensiunile și spasmele musculare, ameliorează durerea și astfel crește flexibilitatea articulațiilor. Căldura pietrelor relaxează mușchii, permițând masarea lor în profunzime, îmbunătățește circulația sângelui, ajută la ameliorarea simptomelor bolilor autoimune, reduce semnificativ stresul și anxietatea și oferă o stare de confort.

În reflexoterapie, tălpile conțin harta întregului corp, iar prin masarea anumitor puncte reflexogene este îmbunătățită funcția organului sau sistemului respectiv. Această terapie contribuie la îmbunătățirea metabolismului, ajutând la eliminarea toxinelor din organism.

În cazul drenajului limfatic manual, efectul detoxifierii este unul și mai puternic. Sistemul limfatic este responsabil de imunitatea noastră, iar prin acest tip de masaj, crește numărul de limfocite, cu rol în sinteza anticorpilor și stimularea proceselor imune. Masajul este blând, respectă ritmul în care limfa circulă prin corp. În experiență mea, această metodă s-a dovedit eficientă în reducerea edemului, inflamației și în eliminarea celulitei.

–          Reflexoterapie – 45 min – 235 RON          

–          Masaj terapeutic  – 1h  – 250 RON

–          Masaj cu pietre vulcanice încălzite – 1h – 260 RON

–          Drenaj limfatic manual – 90 min 360 RON

 

Vrei să lucrezi cu Larisa?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×