Terapie prin Respirație Somatică

Activează-ți capacitatea de vindecare

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Ce este respiraţia somatică?

Respiraţia somatică este o metodă care s-a dovedit extrem de folositoare în vindecarea traumelor emoţionale. Sistemul tău nervos este reţeaua electrică a fiinţei tale. Ȋn timp, traumele nerezolvate sau stresul cronic provoacă dereglarea acestei reţele. Pentru a-ţi reechilibra reţeaua electrică a sistemului nervos, este nevoie să îţi vindeci stresul şi rănile emoţionale.

Ȋn acest proces de vindecare îţi pot sări în ajutor sesiunile de respiraţie somatică oferite de Eka! Acestea sunt specializate în vindecarea traumelor şi, implicit, în reglarea sistemului nervos, care mai departe va conduce la vindecarea sinelui emoţional. Astfel, sinele tău autentic va putea ieşi la suprafaţă.

Cu alte cuvinte, respiraţia somatică te poate ajuta să devii cea mai autentică versiune a ta. Această practică foloseşte respiraţia circulară, combinată cu muzica ritmică, pentru a dărâma orice bariere emoţionale şi a-ţi oferi o descărcare emoţională cathartică şi eliberatoare.

Ce probleme poţi rezolva prin respiraţia somatică?

Principala problemă pe care respiraţia somatică o poate rezolva este trauma emoţională. Fie că este vorba de traume din copilărie, traume suferite recent, stres post-traumatic (PTSD) sau orice alt tip de stres cronic, sesiunile de respiraţie somatică de la Eka te pot ajuta să vindeci astfel de probleme.

Descărcarea emoţională produsă de exerciţiile de respiraţie somatică se poate manifesta sub formă de plâns, râs, tremurături, ţipete sau mişcare în general. Astfel, această eliberare cathartică îţi va activa abilitatea înnăscută de vindecare şi îţi va îmbunătăţi starea emoţională şi mentală. Pentru mai multe detalii, poţi afla aici cum antrenamentele de respiraţie somatică îţi pot vindeca traumele.

Ce beneficii are respiraţia somatică?

Pe lângă rezolvarea rănilor emoţionale şi ameliorarea stresului, respiraţia somatică mai are şi multe alte beneficii. Fiind una dintre funcţiile vitale ale fiinţei umane, fără de care omul nu ar putea trăi, respiraţia are un rol important atât pentru minte, cât şi pentru corp. 

Antrenamentele de respiraţie îţi oferă posibilitatea de a te ancora în momentul prezent. Respiraţia somatică nu este despre trecut sau despre viitor, ci este despre aici şi acum. Prin vindecarea emoţională adusă de respiraţia somatică, vei învăţa cum să dai drumul trecutului şi să te concentrezi pe momentul prezent.

Mai mult de atât, sesiunile de respiraţie somatică îţi vor aduce un plus de energie şi îţi vor spori concentrarea, precum şi rezistenţa fizică şi mentală la oboseală şi tensiune.

Rezervă o sesiune de respiraţie somatică cu unul din specialiştii de la Eka!

Lasă-ne să îţi fim alături în călătoria ta de a-ţi vindeca rănile emoţionale, prin sesiunile de respiraţie somatică! Ȋmpreună cu specialiştii de la Eka, vei reuşi să elimini multe dintre blocajele emoţionale şi să îţi aduci la suprafaţă sinele autentic. Rezervă acum o sesiune individuală de respiraţie somatică! 

Tarif:

1 hr 30 min |   300 RON

Coordonator:

Maria Irimescu

Rezervă acum

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×