Atelier de Respirație Somatică

Eliberează-te de blocajele care te copleșesc

Somatic cu Maria

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Ce este o sesiune de Respirație Somatică?

Sistemul tău nervos este rețeaua electrică a ființei tale. În timp, traumele nerezolvate sau stresul cronic provoacă dereglarea acestei rețele. Când este dereglat, apar dificultăți în viața personală sau profesională. Când vindeci traumele și stresul, vindeci rețeaua electrică a sistemului tău nervos. Când vindeci sistemul nervos, vindeci sinele emoțional, astfel încât sinele tău autentic să poată apărea.

Respirația Somatică este o experiență de ”a fi”. Te scoate din minte și te aduce în corpul tău. Îți permite să eliberezi energia stagnantă și inutilă din corp și din sistemul nervos, cauzată de repetarea gândurilor, sentimentelor și narațiunilor vechi.

Cum se desfășoară o sesiune de Respirație Somatică?

Folosim respirația circulară cuplată cu muzică ritmică pentru a produce o eliberare emoțională cathartică. Această eliberare poate fi sub formă de mișcare, sunete, plâns sau râs. Folosind respirația, îți vei activa capacitatea înnăscută de vindecare și de eliminare a oricăror blocaje, restricții sau dureri care te țin departe de cine ești și cum vrei să fii în această lume.

Pentru cine este Respirația Somatică?

Respirația somatică este pentru tine dacă te confrunți cu stres cronic, traume nerezolvate sau dificultăți în viața personală și profesională, ca rezultat al unor tensiuni și deregulari ale sistemului nervos. Această terapie te poate ajuta să îți îmbunătățești starea de bine emoțională și să te reconectezi cu sinele tău autentic. Respirația somatică este o practică potrivită pentru:

  • Persoane cu traume nerezolvate: Cei care au experiențat traume din trecut și care încă resimt efectele acestora asupra stării lor emoționale și fizice.
  • Persoane cu stres cronic: Oamenii care se confruntă cu stres cronic în viața lor, fie din cauza muncii, relațiilor sau al altor factori, și care doresc să învețe modalități eficiente de gestionare a stresului.
  • Persoane care au nevoie să experimenteze eliberarea emoțională, pentru a scăpa de emoții și energie stagnante în corpul lor.
  • Oameni interesați de dezvoltarea personală: Cei care sunt deschiși la explorarea și dezvoltarea propriei conștiințe, dorind să își descopere și să își exprime sinele autentic.
  • Profesioniști din domeniul terapiei și al sănătății: Terapeuții, consilierii și practicienții din domeniul sănătății mintale care caută modalități noi și eficiente de a sprijini clienții în procesul de vindecare și de eliberare emoțională.
  • Persoane interesate de practici complementare de vindecare: Cei care sunt deschiși la metodele neconvenționale de vindecare și de îmbunătățire a stării lor de bine și sunt interesați să încerce terapii somatice.
  • Oameni care doresc să se reconecteze cu propriul corp: Persoanele care doresc să își recâștige legătura cu propriul corp și să învețe să asculte semnalele acestuia pentru a-și îmbunătăți starea generală de sănătate și bine.

Atelierul de respirație somatică poate fi benefic pentru oricine dorește să își îmbunătățească bunăstarea emoțională și să își reconecteze mintea și corpul, pentru a trăi o viață mai conștientă și autentică.

Participarea la atelier necesită rezervare în prelabil în secțiunea Calendar de eveniment – EKA (centruleka.com)

Coordonator:

Maria Irimescu

Atelier disponibil și la cerere

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×