Atelier de jonglerie

Antrenează-ți îndemânarea și focusul

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Descriere:

Terapie prin jonglerie? Da! Prin această activitate, ai ocazia să îți dezvolți îndemânarea și focusul. În plus, este foarte plăcut și distractiv, iar bucuria care se va declanșa în momentul în care îți iese prima jonglerie este de nedescris. 

Pe lângă încercarea efectivă de a dobândi abilitatea de a jongla cu două sau trei bile, vom practica și exerciții care ne vor facilita dezvoltarea atenției pe care o avem către ceilalți, îmbunătăți concentrarea pe diverse task-uri și spori cooperarea. 

În acest atelier, pornim de la a ne familiariza cu aruncatul și prinsul bilelor. Acest lucru se face cu exerciții distractive în care învățăm să ne coordonăm ochii cu mișcarea corpului și, în același timp, ne dăm voie să ne bucurăm inclusiv de greșeală într-un mediu și context relaxat.

Prin  jocurile preliminare de grup, învățăm ce fel de atenție trebuie să oferim partenerilor de joc sau de discuție pentru a putea fi mai eficienți și mai concentrați. Ulterior, fiecare va putea să încerce să jongleze într-un mediu asistat. Pentru unii este posibil să fie simplu și rapid și să descoperă că…fac asta de o viață! Cu siguranță această experiență va îmbunătăți starea de bine, coordonarea și încrederea în sine.

Beneficii la finalul atelierului:

  • Experimentarea unei activități distractive care poate fi oricând accesată
  • Mindfulness: Concentrarea pe joc și mingiile de jonglat ne va ancora în prezent și va calma sistemul nervos
  • Îmbunățirea cooperării, a coordonării, a atenției și a spiritului ludic
  • Dobândim o analogie asupra comunicării și relaționării prin joc și activitate fizică

 

Contactează-ne pentru detalii

Coordonatori:

Vlad Benescu

 

  

Atelier disponibil la cerere.

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×