Vlad Benescu

Dans, teatru, performance

Despre specialist

Cine este Vlad Benescu?

Numele meu este Vlad Benescu şi am absolvit UNATC la secţia de Actorie, clasa profesorului Florin Zamfirescu, cu un master la clasa regizorului Gelu Colceag. Pe lângă numeroasele colaborări din domeniul teatrului, lucrez constant şi în domeniul dansului contemporan şi al performance-ului. Sunt pasionat de mişcare şi am acumulat multe cunoştinţe despre corp şi despre terapie prin intermediul dansului. Deţin multă experienţă în domeniul mişcării somatice şi încerc constant să ofer mai departe cunoştinţele acumulate. Ȋn afară de dans, teatru şi performance, am colaborat şi cu Circul Metropolitan Bucureşti, unde am activat ca actor, acrobat pe monociclu şi jongleur.

Cu ce probleme vin clienţii la Vlad Benescu?

Clienţii vin la mine pentru o varietate de probleme, majoritatea fiind de natură fizică, mentală sau socială. Aceste probleme oscilează de la dezvoltarea abilităţilor motorii, a coordonării şi a concentrării, până la stimularea creativităţii, înfruntarea fricilor şi reducerea stresului. Totodată, există şi clienţi care vin pentru a încerca o nouă activitate sau un nou hobby, printr-o activitate fizică distractivă. Astfel, se pot menţine în formă şi se pot relaxa după o zi lungă, plină de griji şi stres.

Pe lângă problemele menţionate mai sus, mai sunt şi clienţi care apelează la serviciile oferite de mine în cadrul Centrului Eka pentru a-şi creşte stima de sine, pentru a-şi îmbunătăţi echilibrul şi stabilitatea corporală şi pentru a-şi dezvolta skill-urile sociale, prin interacţiunea cu ceilalţi.

Ce servicii oferă Vlad Benescu?

Ȋn cadrul Centrului Eka ofer sesiuni de jonglerie, ce se desfăşoară în cadru de grup, fiind o activitate distractivă la care poţi veni cu partenerul(a) de viaţă, prietenii, familia sau copii. Prin experienţa mea ca performer, actor şi dansator, dar şi prin experienţa dobândită în colaborarea cu Circul Metropolitan Bucureşti, am deprins skill-urile necesare pentru a te putea învăţa exerciţii de jonglerie.

Acest atelier te va ajuta să îţi dezvolţi abilitatea de concentrare şi de coordonare, precum şi cooperarea şi abilităţile relaţionale. Desfăşurându-se în cadru de grup, atelierul de jonglerie de la Eka îţi va oferi oportunitatea perfectă de a cunoaşte oameni noi şi de a forma noi legături emoţionale. De asemenea, îţi va satisface şi nevoia umană de bază de apartenenţă la un grup. Prin jonglerie îţi poţi explora partea ludică, iar în acelaşi timp, prin concentrarea pe joc şi pe exerciţiile de jonglerie, vei învăţa cum să te ancorezi în prezent şi să îţi calmezi sistemul nervos.

Prin urmare, dacă te regăseşti în vreuna dintre problemele menţionate mai sus sau pur şi simplu vrei să încerci o activitate nouă şi distractivă, atunci te aştept cu drag să jonglăm împreună, chiar aici la Centrul Eka. 

 

 

Servicii disponibile

Atelier de Jonglerie

Minte | Corp | Relații

La cerere

Jonglează cu propriile dinamici      Citește mai mult…

Pentru echipe, familii, copii

Vrei să lucrezi cu Vlad?

Acest specialist este disponibil la cerere. Ia legătura cu noi acum.

×