Ada Roseti

Instructor de Krav Maga

Despre specialist

Cine este Ada Roseti?

Numele meu este Ada Roseti şi sunt instructor de Krav Maga încă din anul 2013, iar din anul 2019 am obţinut centura neagră în cadrul Şcolii Bukan de Krav Maga. Pe lângă asta, sunt preocupată de legătura dintre cercetare şi societate, încercând să aduc mai mulţi oameni de ştiinţă în faţa publicului larg, prin metode educaţionale moderne, colaborative şi interdisciplinare. Am experienţă de lucru de peste 25 de ani în domeniul de mass media, lucrând de-a lungul timpului pentru companii precum Pro TV, TVR sau Discovery. Ȋn prezent, îmi dau doctoratul la Universitatea din Bucureşti şi sunt creator al proiectului Games of Science.

Cu ce probleme vin clienţii la Ada Roseti?

Majoritatea clienţilor vin la mine pentru a-şi dezvolta abilităţile de autoapărare şi condiţia fizică. Krav Maga este o artă marţială de autoapărare, care aduce laolaltă tehnici din artele marţiale tradiţionale şi elemente din lumea dansului, precum şi elemente de psihologie şi autocunoaştere. Deşi artele marţiale sunt de cele mai multe ori asociate cu agresivitatea, clienţii apelează la practica de Krav Maga pentru a învăţa tehnici de autoapărare, pentru a se autodisciplina, pentru a-şi dezvolta competenţele de luptă şi pentru a-şi gestiona stresului şi emoţiile intense, precum furia.

Aşadar, cei mai mulţi clienţi care vin la mine îşi doresc să-şi dezvolte încrederea şi siguranţa pe sine, prin deprinderea unor skill-uri de luptă şi autoapărare. Totodată, am şi clienţi care vin la atelierele de Krav Maga pur şi simplu pentru a încerca o nouă activitate sau pentru că sunt pasionaţi de zona artelor marţiale şi vor să aprofundeze anumite tehnici. 

Ce servicii oferă Ada Roseti?

După cum am menţionat şi mai sus, în cadrul Centrului Eka ofer sesiuni de Krav Maga, un antrenament de arte marţiale ce te va învăţa tehnici de autoapărare, de conştientizare a mediului şi de autodisciplinare. Autoapărarea este, de cele mai multe ori, răspunsul la agresiune. Ȋn cadrul acestui atelier vei putea explora ce beneficii îţi poate aduce practica de Krav Maga, de la felul în care te încălzeşti, modul în care mergi pe stradă şi modul în care cazi, până la tehnici specifice de autoapărare.

Mai mult de atât, acest atelier se desfăşoară în cadru de grup, oferindu-ţi oportunitatea perfectă de a cunoaşte oameni noi şi de a forma noi legături emoţionale. Mulţi clienţi aleg să participe la acest atelier din dorinţă de a socializa, de a-şi extinde orizonturile şi din dorinţa de a-şi satisface nevoia de a fi în siguranţă. Krav Maga te va ajuta să fii mai stăpân pe tine şi pe propriile tale forţe.

Prin urmare, dacă te rezonezi cu vreunul dintre cazurile menţionate mai sus, sau pur şi simplu vrei să încerci pentru prima oară o practică de arte marţiale, atunci te aştept cu mare drag chiar aici la Centrul Eka, unde ne vom antrena împreună, în haine de sport şi în picioarele goale. 

Servicii disponibile

Krav Maga

Atelier de Krav Maga cu Ada Roseti

Minte | Corp | Relații

La cerere

Explorează tehnici specifice de auto-apărare

Citește mai mult…

Pentru adulți, adolescenți, echipe

 

Vrei să lucrezi cu Ada?

Acest specialist este disponibil la cerere. Ia legătura cu noi acum.

×