Un sprijin în traseul profesional, prin consilierea vocațională

Consilierea vocațională este despre acel umăr de care ai nevoie atunci când vrei să-ți organizezi traseul profesional sau academic. Indiferent că ești un adolescent care nu știe ce liceu să urmeze, un proaspăt absolvent care vrea să-și definească traiectoria sau un adult care pur și simplu vrea să facă o reconversie profesională, un specilist vocațional este persoana de care ai nevoie.

Vei învăța să te cunoști, să-ți pui întrebări și să valorifici la maximum potențialul interior. De cele mai multe ori, acesta trebuie doar descoperit, trezit și pus în practică, în așa fel încât să obții cele mai bune rezultate.

Momente cheie care necesită un sprijin vocațional

  • Reîntoarcerea în câmpul muncii după un eveniment nefericit sau o pauză – indiferent că este vorba despre un accident sau un eveniment major, reîntoarcerea în câmpul muncii după o pauza lungă necesită anumite strategii și exerciții de readaptare prin care vom reuși, ușor ușor, să revenim la normal.
  • Reconversia profesională – se întâmplă deseori să realizăm că avem o abilitate sau un talent, pe care nu l-am exploatat îndeajuns. Ne dorim să explorăm alte culmi ale capabilităților noastre, nu ne mai regăsim sau suntem forțați de împrejurări să ne schimbăm domeniul de activitate. Toate lucrurile astea se pot întâmpla oricând, și e important să știm că niciodată nu este prea târziu pentru a ne atinge potențialul maxim
  • Început de drumalegerea școlii sau a liceului este un moment cheie în viața fiecărui copil dar și a părinților ce supervizează atent. Aceste alegeri pot creiona întreg parcursul pe care copilul respectiv îl va urma. Prin diferite evaluări și discuții, specialistul află care sunt punctele forte, care sunt punctele slabe și cât de compatibile sunt visurile copilului cu această paletă de caracteristici.

 #SfatulEka:

Dacă dorești să faci primul pas spre un viitor luminos, te simți pierdut sau pur și simplu vrei să te descoperi mai bine, te invităm să discuți cu specialistul nostru în consiliere vocațională. Aici ai mai multe detalii dar și posibilitatea de a rezerva o întălnire.

S-ar putea să te intereseze… 

Consiliere vocațională

Minte | Corp | Relații

Găsește-ți drumul în viață
Citește mai mult…

 

50 min | 300 RON

Vrei o schimbare în bine?

Suntem pregătiți să te ajutăm și să fim alături de tine pas cu pas.

×