Redescoperă-ți energia feminină prin Biodanza

O invitatie de a descoperi și de a explora puterea feminității prin dans

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Descriere:

Biodanza, numit de asemenea si “dansul vietii”, este un sistem holistic de dezvoltare personala care combina muzica, miscarea si expresia sinelui. Aceasta sesiune de Biodanza este o invitatie de a descoperiri și de a explorara puterea feminității, de conectare si exprimare a propriei energii feminine prin intermediul dansului, in interactiune cu noi insine si cu ceilalti. Adesea, in mod traditional, feminitatea este asociata cu grija, inteligenta emotionala si compasiune, dar si cu senzualitate, seductie si iubire.

Ce este pentru tine feminitatea? Cu ce calitati te identifici? Cat de mult iti cunosti si iti folosesti puterea feminitatii? Intentia acestei sesiuni este sa iti oferi raspunsuri la aceste intrebari, sa te incurajeze sa iti imbratisezi latura feminina si, astfel, sa te accepti si sa cresti.

Sesiunea va include exerciții care vor ajuta la explorarea emoțiilor, creșterea conștientizării de sine și îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți. De asemenea, va fi pus accentul pe grija si acceptarea de sine pentru a promova un sentiment de pace interioară și de conectare cu universul. Veti avea ocazia să va exprimati creativitatea și individualitatea în timp ce va conectati si cu alți participanți și va sustineti reciproc.

Sesiunea va fi condusa de un instructor de Biodanza și va fi adaptata pentru toate nivelurile de experiență.

Nu este nevoie de abilitati/cunostinte de dans – corpul tau stie deja sa se exprime prin miscare.

Nu este nevoie de conditie fizica – faci cat poti si cat iti este bine; esti incurajat sa te misti in ritmul propriu

Avem nevoie sa purtam haine confortabile, care ne permit sa ne miscam liber, se danzeaza descult.

Te incurajam sa ai grija de starea ta de bine si de siguranta ta si si sa spui “nu” atunci cand simti ca un anumit exercitiu sau un anumit context nu sunt pentru tine.

Dacă te regăsești în ideile de mai sus, locul tău este în grupul nostru.

Tarif:

1 hr | FREE DEMO WORKSHOP

Vrei o schimbare în bine?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×