Navigând prin ADOLESCENȚĂ

Ateliere de dezvoltare personală pentru adolescenți și părinți

Navigand prin adolescenta

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Deschidem seria grupurilor de liberă exprimare. Invităm atât adolescenții cu vârste cuprinse între 15-18 ani, cât și pe părinții acestora să se alăture călătoriei către introspecție și către o mai bună relaționare interpersonală. Aceste grupuri au ca scop conturarea unui cadru sigur și susținut pentru participanți, astfel încât să-și poată aduce și exprima fiecare nevoile, dorințele și așteptările într-un mod autentic. Locația este în cadrul Centrului Eka începând cu data de 9 aprilie, ora 18:30. Desfășurarea grupurilor va avea loc în spații separate pentru adolescenți și părinți.

Așteptăm cu mult entuziasm să vă alăturați drumului spre o mai bună înțelegere a sinelui și a celor din jur.

Într-o societate care devine tot mai mult orientată spre individualism, grupul de liberă exprimare iși propune regăsirea modalităților de a fi împreună. Astfel, în cadrul grupului dorim să creăm împreună un mediu sigur în care membrii își pot aduce atât sentimentele cât și gândurile. În cadrul grupului membrii au parte de suport și sprijin emoțional, își pot crește abilitățile de interpersonale și își pot spori gradul de empatie și acceptare. Normalizarea este o componentă a procesului de grup, în cadrul căreia participanții pot descoperi faptul că și alte persoane trec prin situații similare.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile  aduse de acest grup, pe care am decis să-l numim simbolic „grup de liberă exprimare”.

Atelierele vor avea loc în spații diferite pentru părinți și adolecenți în cadrul centrului Eka-Centrul stării de bine.  

Nu există obligativitate în vederea înscrierii în perechi părinte-adolescent.

Vă așteptăm cu mult drag și dorință de liberă exprimare!

Coordonatori:

Loredana Iacob

Cazimir Comandașu

 

  

×