Atelier de Krav Maga

Explorează tehnici specifice de auto-apărare

Krav Maga

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Descriere:

Hei, prieteni aventurieri și dornici de distracție! Să vorbim despre o experiență care îmbină arta, siguranța personală și multă, multă distracție! Sunteți gata să faceți parte dintr-o clasă care vă va transforma în adevărați super-eroi ai secolului 21?

Deci, știți ce cred mulți despre artele marțiale, nu? Că sunt doar pentru cei agresivi și puternici. Dar nu și în lumea artelor marțiale Krav Maga! Aici, vom învăța cum să fim „bad guys” cu inimă bună. Da, da, suntem eroii care pun siguranța personală pe primul loc, dar o facem cu un zâmbet pe față și cu mult stil!

Ce spuneți de o călătorie de o oră prin universul Krav Maga? De la încălzirea ținută într-un mod special, până la modul în care ne deplasăm cu atitudine pe stradă și, apropo, cum ne ridicăm grațios după ce dăm de pământ. Ah, și tehnici secrete de autoapărare? Bineînțeles că da! Vom învăța să devenim niște adevărați ninja urbani, dar într-un mod amuzant și accesibil pentru toți.

Ce vă face cu adevărat curioși? Faptul că învățăm tehnicile tradiționale de luptă, dar adăugăm și puțină mișcare, un strop de psihologie și o picătură de autocunoaștere. E ca și cum am amesteca ingredientele pentru cea mai tare rețetă de succes în autoapărare și distracție!

Și ghiciți ce? Nu avem nevoie de costume strălucitoare sau echipament complicat. Vom intra în acțiune în haine sport și cu picioarele goale, pentru că așa simțim fiecare mișcare și vibrație. Instructorul nostru, Ada Roseti, ne va călăuzi pas cu pas și ne va asigura că suntem pe drumul cel bun.

În final, veți ieși din această experiență cu abilități de autoapărare de neegalat, o încredere în voi mai mare și poate chiar cu un nou dans secret în arsenalul vostru de mișcări! Deci, hai să ne aventurăm împreună în lumea minunată a Krav Maga!

Pentru cine este clasa?

Publicul țintă pentru această clasă plină de energie și distracție din lumea Krav Maga este divers și variat, cuprinzând persoane din diferite categorii de vârstă, experiență și interese. Această abordare jucausă și captivantă a artei marțiale atrage în special următoarele grupuri:

  1. Tineri Aventurieri: Adolescenții și tinerii adulți care sunt în căutarea unor activități interesante și pline de adrenalină, dornici să încerce ceva nou și să-și pună la încercare limitele.
  2. Adulți Cu Dorința de a Se Simți în Siguranță: Persoanele adulte preocupate de siguranța personală și care doresc să învețe tehnici eficiente de autoapărare. Fie că sunt în căutarea unor metode practice de a se proteja în situații reale sau doar doresc să-și câștige încrederea în abilitățile lor de apărare, această clasă le oferă instrumentele potrivite.
  3. Curioșii și Exploratorii: Cei care sunt deschiși spre noi experiențe și doresc să-și extindă orizonturile vor găsi în această clasă o modalitate fascinantă de a învăța ceva nou. Combinația dintre tehnicile tradiționale de luptă și elemente de dans, psihologie și autocunoaștere poate să-i atragă pe cei dornici să exploreze noi abordări într-un mediu relaxat și distractiv.
  4. Grupuri de Prieteni sau Familii: Participarea în grupuri de prieteni sau împreună cu membrii familiei poate să aducă o dimensiune socială suplimentară în această experiență. Cursul devine o ocazie de a-și petrece timpul împreună, de a se distra și de a învăța lucruri utile în același timp.
  5. Cei în Căutarea de Îmbunătățire Personală: Persoanele interesate de dezvoltarea personală, învățarea abilităților de gestionare a stresului și încrederii în sine pot beneficia de elementele de psihologie și autocunoaștere integrate în clasă. Aceste componente pot oferi perspective noi asupra modului în care se raportează la sine și la ceilalți.

În general, această clasă se adresează acelora care caută o experiență antrenantă, distractivă și plină de învățăminte valoroase. Indiferent de vârstă sau nivel de pregătire fizică, toți cei dornici să exploreze lumea Krav Maga într-un mod inovator și jucaus sunt bineveniți să se alăture acestei aventuri captivante. 

Coordonatori:

Ada Roseti

 

  

Atelier disponibil la cerere.

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×