Defilare și poziționare în fotografii

Dezvoltă-ți libertatea de mișcare și cultivă încrederea în sine!

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Descriere:

Vino la atelierul gratuit de “Defilare si pozitionare in fotografii” ca să îți îmbunătățești mersul și plastica mișcării. Tehnica este una corporală și te ajută să scapi de pattern-uri fizice de incertitudine, sa îți dezvolți libertatea de mișcare și să îți creezi o noua imagine de sine. Această practică nu are contraindicații și este potrivita indiferent de vârstă, conditie fizica sau conformație a corpului. Și fiindcă majoritatea oamenilor admiră lumea modei și măcar o dată în viața lor s-au imaginat pe ei în această lume atractivă, văzându-se pe podium, prin această practică ai în sfârșit posibilitatea de a-ți împlini visul de a defila 😊 La atelier va fi prezent și un fotograf, care îți va capta cele mai bune ipostaze.

Beneficii:

· Îmbunătățirea încrederii în sine: Participanții la workshop pot învăța cum să se poziționeze și să defileze într-un mod care să le pună în valoare trăsăturile pozitive și să ascundă imperfecțiunile. Prin învățarea acestor abilități, aceștia își pot crește încrederea în sine și în capacitatea lor de a fi prezenți în fața publicului.

· Dezvoltarea abilităților de comunicare: Defilarea și poziționarea adecvată în fotografii pot ajuta oamenii să-și dezvolte abilitățile de comunicare non-verbală.

· Îmbunătățirea relațiilor dintre oameni: o modalitate excelentă de a încuraja colaborarea și de a îmbunătăți relațiile dintre indivizi. Participanții pot să lucreze împreună pentru a-și ajuta unii pe alții să îmbunătățească poziționarea și defilarea în fotografii, ceea ce poate duce la o mai bună înțelegere și colaborare între ei.

 

Tarif:

1 hr | FREE DEMO WORKSHOP

Vrei o schimbare în bine?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×