Consiliere parentală și Family Coaching

Dezvoltarea personală începe în familie

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Pe parcursul sesiunilor de consiliere parentală:

  • Veți dobândi cunoașterea și instrumentelor necesare pentru a dezvolta inteligența emoțională a copilului. Părinții care sunt conectați emoțional cu copilul lor au curajul, ușurința și resursele interioare necesare să gestioneze discuțiile delicate și provocările care apar odată cu ele.
  • Veți întelege că un stil de parenting de tip antrenor emoțional, în care exista limite sănătoase și ferme nu înseamnă lipsa iubirii ci o garanție pentru viitor ca cei mici vor învață să se încreadă în propriile sentimente, să-și autoregleze stările de spirit și să rezolve concret problemele ivite în fiecare etapă de dezvoltare. Ei vor dobândi o stimă de sine înaltă, vor învăța bine la școală și se vor descurca ușor cu alte persoane.
  • Vă voi pune la dispoziție resurse prin care vă puteți identifica stilul de parenting și vom discuta despre fiecare tipologie în parte.

 

Primul pas pe care părinții pot să-l facă înspre obiectivul de a crește copii inteligenți emotional este acela de a-și înțelege propriul stil de gestionare a emoțiilor și felul în care acesta îi influențează pe copii.

 

Ceea ce le dăruim copiilor noștri, ne dăruim nouă înșine

Tarif:

60 min |   240 RON

Coordonatori:

Loredana Iacob

Rezervă acum

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×