Baby and Me Yoga cu Oana

Conectează-te într-un mod nou și profund cu copilul tău

Capoeira la EKA

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Descriere:

La orele de Baby & Me Yoga, sărbătorim mamele și copiii: cu emoții nestăvilite, cu râsete și plânsete, cu mișcări mai stângace sau mai hotărâte.

În funcție de nevoile comunității, putem forma grupe de mămici cu copii între 3 luni (sau când mama se simte pregătită și are voie, din punct de vedere medical, să facă mișcare) și 1 an,  1 – 3 ani, 3-5 ani, cu jocuri și exerciții potrivite fiecărei grupe de vârstă.

Baby & Me Yoga îmbină exerciții fizice cu exerciții de respirație și meditație, tehnici de relaxare și vizualizare. Tu, mama, îți vei putea recâștiga încrederea în tine și redobândi echilibrul fizic și emoțional. Iar copilul tău va putea începe să descopere ce înseamnă să se concentreze și să se liniștească pentru a-și putea asculta și înțelege propriile senzații, gânduri și emoții, și va trăi prima lui experiență de socializare.

Vei avea oportunitatea să te conectezi într-un mod nou și profund cu copilul tău – Bebe devine partenerul tău de yoga, participă, comunică și crește pe durata tuturor exercițiilor pe care le vom face împreună, fie că debordează de energie și o eliberează însoțindu-te la mișcări, fie că te ascultă respirând și rostind mantre, fie că are nevoie de odihnă și vă relaxați împreună, ascultându-vă bătăile inimii.

Îmbinăm, într-un stil kid friendly, posturi yoga clasice cu exerciții de meditație, respirație și gestionare a stresului, toate îmbrăcate în joacă, imaginație și poveste.

Practicând posturi yoga creative și exerciții de respirație, tu și copilul tău vă puteți antrena mușchii abdominali și ai spatelui, promovând o postură îmbunătățită și o stare generală de sănătate.

La ce să te aștepți?

  • întruchipăm povești în corpurile noastre
  • ne umflăm burțile ca niște baloane, fiindcă știm că respirația acolo se naște
  • bâzâim ca albinele
  • mormăim ca urșii
  • ragem ca niște lei, fiindcă știm să respirăm cu întreg corpul
  • dansăm și descoperim calitatea războinicului ascuns undeva în fiecare dintre noi.

Este o joacă serioasă, care ne poate ajuta să fim mai buni, fie oameni mari, fie oameni mici!

Despre facilitator: Oana Maria Dan 

Yoga este pentru mine un mod de viata, de cultivare a armoniei din interior spre exterior. Am început aceasta calatorie în Vancouver (Canada) cautând o activitate prin care sa-mi antrenez și echilibrez partea fizica, spirituala și emoțională. Astăzi sunt și eu mama unui băiețel de 2 ani și acum știu din experiență directă cât de mult yoga ne poate ajuta să ne menținem sănătoase și echilibrate fizic, mental și emoțional. Doar atunci când găleata sufletului nostru este plină, le putem dărui atenție așa cum merită și celorlalți și să-i sprijinim să își umple propriile găleți.

Primul pas spre a deveni instructor l-am făcut în primăvara lui 2017, în Uganda (Africa de Est) unde am absolvit un curs de yoga prenatala. In satul Kassena, practicând alături de femei și copii din Africa și din toata lumea, am descoperit noi semnificații ale învățăturilor yoga și dorința de a le împărtăși comunității in care traiesc.

  • A trai cu simplitate și cu conștiința de sine.
  • A zâmbi sincer.
  • A găsi mulțumire și bucurie în pofida greutăților vieții.

La sfârșitul lui 2017 am devenit instructor certificat Yoga Alliance (200 de ore in cadrul școlii Semperviva Yoga din Vancouver). In 2018 am obținut certificarea de instructor de yoga pentru copii în cardul aceleiași scoli, iar in 2019 pe cea de instructor pentru mame și copii.

Clasa susținută cu minim 3 perechi mamă-copil.

Miercurea de la ora 10.30 | 1h | 120 lei (pereche mamă-copil) | 360 lei (abonament 4 sesiuni)

Coordonator:

Oana Maria Dan

Oana Maria Dan

 

  

×