Atelier de Art Terapie

Pictează în culorile sufletului 

Art terapie

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Descriere:

Creierul nostru gândește în imagini, iar artă face vizibilă lumea noastră interioară. Te invităm să petreci un timp altfel, pentru TINE, pentru că TU ești cea mai importantă persoană din viață ta.

Te relaxezi, uiți de griji, descoperi lucruri noi despre tine, te conectezi la grup, îți dezvolți creativitatea, înveți tehnici de relaxare și vindecare emoțională.

Funcția primară a Artei, cunoscută încă din Antichitatea greacă este de a exterioriză, de a descărca emoțiile refulate, purificându-le prin emoția artistică.

S-a observat că art terapia aduce beneficii similare meditației, inducând o stare de relaxare minții, crește nivelul de serotonină, reduce nivelul de cortizol (stresul).

Procesul artterapeutic este unul în care aducem în concret ceea ce există în plan inconștient. Odată adus în concret, putem observă cu claritate ce este înăuntrul nostru, putem înțelege și da sens.

Temele abordate și manieră de lucru fac să fie un proces de dezvoltare personală, de gestionare a stresului, o formă blândă de terapie.

În artterapie, important este procesul și NU TALENTUL, așa că vino exact așa cum ești, gata să te descoperi din unghiuri surprinzătoare.

Atelier potrivit pentru adulți, familii, adolescenți, echipe

Joi, 26 octombrie, ora 18.30 | 3 ore | 210 lei  (single) | 390 lei (1+1)

Rezervări: https://centruleka.com/calendar-evenimente/

 

Coordonatori:

Daniela Chirculescu

 

  

×