Teatru de Improvizație

Învinge-ți limitele prin Improv

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Descriere:

Hai să ne cunoaștem sabotorii prin tehnici de Impro!

Simți nevoia să preiei controlul, că altfel nu se întâmplă lucrurile? Acceptarea de sine depinde mereu de următorul tău succes? Îți spune lumea că ești rece și inflexibil, în timp ce ție ți se pare că ceilalți prea se lasă influențați de emotii și sentimente? – Sau poate îți spui că nu ești suficient de bun, de pregătit, că e prea riscant, că trebuie să mai bifezi o etapă până să accepți următoarea provocare? Cauți mereu dovezi că ceilalți te apreciază? Ți-e greu să spui deschis de ce ai nevoie? Pui mereu nevoile celorlati pe primul loc și îi ajuți, după care te enervezi că nu le pasă suficient de ce ai făcut pentru ei? – Stai că mai avem! Esti super-sensibil la critică, dar în același timp nu ierți pe nimeni, nici pe tine, atunci când e vorba de muncă de calitate? Ești mereu în alertă să nu se întâmple ceva rău? Și poate cel mai viclean dintre gânduri: Crezi că trebuie mai întâi să termini proiectul, să obții mult-râvnita promovare, să îți iei casă, să să să … pentru a fi în sfârșit fericit?

Dacă ai răspuns DA la vreuna dintre întrebările de mai sus sigur vei găsi ceva util pentru tine în atelierul de Mental Fitness cu Impro. Aici înveți prin joacă și auto-explorare să discerni între preocupările valide și gândurile prin care te auto-sabotezi. Într-o experiență de tip impro putem crea sinergii între momentele de improvizație și concepte aplicabile în viața personală și profesională, fiind un tool excelent și pentru a demonstra aplicabilitatea acestora.

Program creat exclusiv pentru Centrul Eka de Sandra Jitianu, Bogdan Untilă, Matei Stănculescu, Adriana Bordeanu și Florin Lungu

Contactează-ne pentru detalii

Coordonatori:

Adriana Bordeanu

Bogdan Untilă

Florin Lungu

  

Atelier disponibil la cerere.

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×