Somatic Breathing Workshop

Atelier de respirație somatică

Centrul EKA – Hub pentru dezvoltare personală

Descriere:

Sistemul tău nervos este rețeaua electrică a ființei tale. În timp, traumele nerezolvate sau stresul cronic provoacă dereglarea acestei rețele. Când este dereglat, apar dificultăți în viața personală sau profesională. Când vindeci traumele și stresul, vindeci rețeaua electrică a sistemului tău nervos. Când vindeci sistemul nervos, vindeci sinele emoțional, astfel încât sinele tău autentic să poată apărea.

Somatic Release Breathwork este o experiență de ”a fi”. Te scoate din minte și te aduce în corpul tău. Îți permite să eliberezi energia stagnantă și inutilă din corp și din sistemul nervos, cauzată de repetarea gândurilor, sentimentelor și narațiunilor vechi.

Cum funcționează o sesiune de Somatic Release Breathwork?

Somatic Release Breathwork folosește respirația circulară cuplată cu muzică ritmică pentru a produce o eliberare emoțională cathartică. Această eliberare poate fi sub formă de mișcare, tremurături, țipete, plâns sau râs. Folosind respirația, îți vei activa capacitatea înnăscută de vindecare și de eliminare a oricăror blocaje, restricții sau dureri care te țin departe de cine ești și cum vrei să fii în această lume.

Contraindicații:

Somatic Release Breathwork nu este potrivit pentru femeile însărcinate, pentru persoanele cu probleme cardiovasculare, inclusiv angină sau atac de cord, hipertensiune arterială, glaucom, dezlipire de retină, osteoporoză, antecedente de convulsii, accident vascular cerebral, afecțiuni psihiatrice majore, intervenții chirurgicale recente, boli infecțioase acute sau epilepsie. Dacă aveți vreo îndoială dacă ar trebui să participați, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră. Persoanele cu astm bronșic trebuie să-și aducă inhalatorul.

Durată și tarif:

Vineri, 16 iunie, ora 18.30| 2h | 150 lei 

Coordonator:

Maria Irimescu

Dorești să te înscrii la unul din evenimentele următoare?

Vizitează calendarul evenimentelor și înscrie-te acum.

Vrei o schimbare în bine?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×