Oana Covaliu

Oana Covaliu

Tehnician ayurveda

Despre specialist

Cine este Oana Covaliu?

Numele meu este Oana Covaliu şi lucrez cu întreaga structură a corpului uman. Complexitatea acestuia mă fascinează, iar din dorinţa de a aprofunda şi de a descoperi cum funcţionează, am creat această abordare integrativă prin practica de yoga, Ayurveda şi kinetoterapie. Prin experienţa mea ca kinetoterapeut, tehnician maseur şi profesor de Hatha Yoga, sunt aici pentru a veni în ajutorul celor care îşi doresc să-şi regăsească starea de echilibru şi armonie. La Eka, ofer sesiuni de consiliere şi masaj adaptate la constituţia ayurvedică. 

Cu ce probleme vin clienţii la Oana Covaliu?

Clienţii vin la mine pentru diverse probleme ce ţin de bunăstarea lor fizică şi psihică. Acestea variază de la ameliorarea anumitor dureri (dureri musculare, tensiuni, disconfort fizic), stimularea sistemului imunitar şi a circulaţiei, până la îmbunătăţirea digestiei, a somnului, eliberarea stresului şi a emoţiilor negative. Prin tehnica de masaj ayurvedic clienţii beneficiază de un moment de relaxare profundă şi de reechilibrarea ansamblului dintre minte şi corp.

Experienţa mea dobândită prin practica de yoga, kinetoterapie şi Ayurveda m-a învăţat că menţinerea echilibrului şi a armoniei dintre minte şi corp este unul dintre cele mai importante componente pentru bunăstarea fizică şi psihică. Acest principiu îl aplic şi în practica mea aici la Centrul Eka, oferindu-le clienţilor o eliberare a tuturor energiilor negative acumulate atât în corp, cât şi în minte. Mai mult de atât, am şi clienţi care sunt familiarizaţi cu tehnicile ayurvedice şi apelează la serviciile mele pentru a-şi echilibra energiile vitale şi pentru a-şi revitaliza corpul şi mintea.

Ce servicii oferă Oana Covaliu?

Masajul ayurvedic este o formă tradiţională de masaj originară din India, care foloseşte principii din medicina holistică şi se bazează pe principiile ayurvedice. Scopul principal al acestui tip de masaj este să echilibreze aşa-numita dosha. Dosha este energia vitală care circulă prin corpul oricărei fiinţe vii, fiind formată prin îmbinarea celor trei forţe vitale de energie alcătuite din cele 5 elemente de bază ale Universului. Practica Ayurveda susţine că fiecare fiinţă umană are o dosha diferită.

Aşadar, în cadrul Centrului Eka ofer sesiuni de masaj ayurvedic, bazate pe această practică holistică şi personalizate în funcţie de dosha fiecărui client. Aceste sesiuni te vor ajuta să reduci atât durerile de spate şi de gât, cât şi tensiunea acumulată în musculatura spatelui şi a corpului. Pe lângă asta, prin stimularea sistemului limfatic şi a celui circulator îţi vei putea detoxifia corpul şi redobândi armonia.

Dacă te regăseşti în vreuna dintre problemele menţionate mai sus sau pur şi simplu vrei să ai parte de un moment de relaxare completă, atunci te aştept pe masa de masaj să simţi pe propria ta piele minunile tehnicilor de masaj ayurvedic. 

Vrei să lucrezi cu Oana?

Suntem pregătiți să te ajutăm și sa fim alături de tine pas cu pas.

×