Carmen Podar

Psiholog și facilitator constelații familiale

 Începând de la  260 lei
Programează-te

Despre specialist

Cine este Carmen Podar?

Numele meu este Carmen Podar şi ofer cadrul în care oamenii să redescopere că viaţa se poate trăi cu inima uşoară. Cred cu tărie că atunci când ne reamintim cine suntem cu adevărat, de unde venim şi ce resurse interioare purtăm, devenim creatorii propriei noastre vieţi. Ȋn cadrul Centrului Eka, găzduiesc sesiuni individuale folosind instrumente de evaluare şi consiliere psihologică, psihoterapie Gestalt şi constelaţii familiale.

Cu ce probleme vin clienţii la Carmen Podar?

Cei mai mulţi clienţi vin la mine pentru a rezolva probleme şi dificultăţi emoţionale, mentale sau comportamentale. Acestea variază de la tulburări de anxietate, de alimentaţie, de somn, de personalitate, de adaptare sau de dezvoltare, până la probleme relaţionale, probleme legate de sex şi intimitate, probleme de sănătate sau traume emoţionale.

Având formare Gestalt în terapie integrativă la Asociaţia Română de Terapii Expresive, sunt experimentată în lucrul cu trauma transgeneraţională. Mulţi clienţi vin la mine pentru a vindeca diverse traume, fie că acestea sunt din copilărie, fie că sunt moştenite de la generaţiile din familiile lor. Cele mai multe probleme emoţionale, precum anxietatea, depresia, problemele comportamentale sau cele relaţionale îşi au originea în traume. Prin conştientizarea şi vindecarea acestor traume, clienţii îşi pot rezolva o mulţime de probleme emoţionale şi mentale.

Ce servicii oferă Carmen Podar?

Aşadar, în cadrul Centrului Eka ofer sesiuni individuale de psihoterapie şi de constelaţii familiale (sau sistemice). De multe ori clienţii apelează la sesiunile de constelaţii familiale pentru a lucra la diferite tipare nesănătoase moştenite de la familie, precum furia excesivă, alcoolismul, abuzul de substanţe toxice, însingurarea sau autosabotarea prin izolare faţă de persoanele iubite.

Constelaţiile familiale sunt o formă de terapie care lucrează cu trauma transgeneraţională, fiind un proces intens de conştientizare şi vindecare. Eu sunt aici pentru a oferi îndrumarea necesară într-o astfel de şedinţă de terapie, oferindu-le clienţilor un spaţiu sigur şi confidenţial în care îşi pot explora traumele emoţionale. Pe lângă acest tip de terapie, ofer şi sesiuni de psihoterapie convenţională, la care clienţii apelează pentru a-şi explora sentimentele, gândurile şi obiectivele personale.

Prin urmare, dacă doreşti să îţi rezolve anumite probleme mentale sau emoţionale, să vindeci traume, sau pur şi simplu vrei să te cunoşti mai bine şi să devii cea mai bună versiune a ta, atunci te aştept cu drag chiar aici la Centrul Eka. Prin sesiunile de psihoterapie sau constelaţii familiale, vom porni împreună într-o călătorie de vindecare şi dezvoltare personală. 

Vrei să lucrezi cu Carmen?

Acest specialist este disponibil la cerere. Ia legătura cu noi acum.

×